Duşmani Apropiaţi – Enemies Closer (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Producator(i): Eric Bromberg, James Bromberg
IMDB: 5.1
Regia: Peter Hyams
Actori: Jean-Claude Van Damme, Orlando Jones, Tom Everett Scott

loading...

Dacă “Duşmani Apropiaţi” au fost făcute acum 20 de ani, ar fi dispărut repede de la teatre, reluate la nesfârșit pe HBO, și a inspirat urmatoarea generatie de critici să-i spunem o bijuterie neglijat, nu pentru că este deosebit de bun, ci pentru că joacă un îmbătrânire stele acțiune, are un cuplu de elemente perverse, și este regizat de un regizor cu un cult: Peter Hyams. Fostul cineast a apărut în anii 1980 și ’90, cu un șir de acțiuni și sci-fi imagini care au fost punct de vedere vizual somptuos dar dramatic la OK: “Outland”, “Running Scared”, “2010”, “Timecop”, “moarte subită. ” Cei ultimele două jucat Jean-Claude Van Damme, in Duşmani Apropiaţi, a cărui operă ca personajul negativ din “Duşmani Apropiaţi” este singurul motiv pentru a vedea acest film, dacă nu ești, de asemenea, un adept al Hyams fiul John, care a editat imaginea și a sculptat propria cariera notabile ca un stilist acțiune (sale ultimele două continuări “Soldatul universal” a fuzionat fundul imaginativ coregrafia lovirea cu Arthouse stranietate).

Van Damme joacă Xander, un dealer francez-canadian de droguri, care se furișează o grămadă de narco-huligani imbracati ca Mounties canadiene peste graniță. Sunt aici pentru a revendica un transport de heroină care sa scufundat pe fundul unui lac, împreună cu avionul pe care a efectuat. Xander nu are nicio legătură cu orice dealer din lumea reală de droguri. E un Wraith sadic în vena de Martin Scorsese lui Max Cady și Joker lui Heath Ledger. El prelegeri oamenii lui despre veganism și urme la nivel mondial. Orange ondulat slicked-spate părul sugerează Christopher Walken pretinde o păpușă troll. El bate la ușa din față a unei stații de frontieră Drug Enforcement Agency, cu nonsalanta de Bugs Bunny cere să împrumute o ceașcă de zahăr de la Elmer Fudd și încasările pentru a ucide pe toți în locul. Nu e de mai sus utilizând arme, dar preferă să nu, pentru că crima cu mainile goale este mai mult o provocare. (Există un moment mai devreme minunat în care un agent deosebit de greu DEA pare a fi exploatație propriul împotriva Xander, și unul dintre colegii lui Xander oferă să ajute, doar pentru a fi fluturat departe.)

English lui Van Damme este mai inteligibil decât de obicei, și lecturile sale de linie sunt lente în locuri. Destul de improbabil, aceasta se adaugă la performanța, poate pentru că stabilește steaua în afară de toți ceilalți actori care au optat pentru a oferi liniile lor inteligibil și cu pasiune. Uneori munca lui aici sugerează versiunea stea acțiune de o perioadă de întârziere de performanță Marlon Brando, care incapacitatea evidentă interpretului de a da o naibii fost pliat în caracterul, in Duşmani Apropiaţi, făcându-l să pară mai special decât ar putea avea altfel.