Duelul – The Duel (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kieran Darcy-Smith
Actori: Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Alice Braga
Anul: 2016
Gen: Drama, Western
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Duelul – The Duel (2016)


Review film Duelul – The Duel (2016)

Filmul in regia lui Kieran Darcy-Smith cu Liam Hemsworth, Woody Harrelson Alice Braga si Emory Cohen. În 1880, texanul David Kingston este trimis într-un orăşel de frontieră vestic, Helena, pentru a investiga o serie de decese şi dispariţii inexplicabile ale locuitorilor din zonă. Numai că în oraşul care pare să dea în clocot de atâtea secrete şi lucruri suspecte, predicatorul Abraham Brant are o influenţă absolută asupra localnicilor, care consideră că acesta a fost atins de harul lui Dumnezeu şi nu îndrăznesc să îi iasă din cuvânt. Misiunea este cu atât mai dificilă pentru Kingston, care observă că locuitorii din Helena sunt stăpâniţi nu numai de o veneraţie totală faţă de predicator, ci şi de un sentiment acut de frică şi neîncredere.

Asta e cazul, chiar dacă westernuri ca “The Duel”, care se desfășoară în principal în Texas, după Războiul Civil. Continuă să se stinge speranța că acest gen poate prinde vreodată din nou foc sau de a găsi un nou punct și scop. O harababură tonale și narativ, cu stele un solid Liam Hemsworth ca un Texas Ranger numit David. Care este trimis sub acoperire pentru a investiga moartea și dispariția unui număr de bărbați și femei mexicane.

Acest lucru duce la David pe Goliat lui, un predicator carismatic, Abraham (Woody Harrelson). Care are un fiu pe nume Isaac (Emory Cohen), o turmă de credincioși adevărați și un sortiment de paj prost ras.

Regizat de Kieran Darcy-Smith de la un scenariu de Matt Cook. “The Duel” are cateva idei si o sclipire de politică, dar este în mare parte caracterizată prin schimbări sale încurcate în ton și povestea neconvingator se transformă. La scurt timp după David primește ordinele, soția lui, Marisol (Alice Braga).