Drumul rusinii – Walk of Shame (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie
Producator(i): Steven Brill
IMDB: 6.0
Regia: Steven Brill
Actori: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Drumul rusinii – Walk of Shame

Ca să se consoleze după un pas înapoi în carieră, Meghan, o prezentatoare de știri din Los Angeles, se aruncă într-o noapte de benchetuială. Dimineață se trezește în patul unui necunoscut și intră în panică atunci când un mesaj lăsat pe telefon o anunță că este dorită pentru un post mult-visat! Aflată într-o zonă necunoscută, fără bani sau mașină și cu telefonul descărcat, Meghan va trebui să dea dovadă de o imensă inventivitate pentru a ajunge tocmai în cealaltă parte o orașului, unde are loc întâlnirea cu viitorii angajatori.

“Walk of shame” este povestea unei tipe prezentatoare de stiri, care in urma unei conjuncturi nefericite, ajunge pe strazile Los Angeles-ului. Imbracata sumar, intr-o rochita mulata galbena si in incercarea de a ajunge la studioul de televiziune. Unde urma sa prezinte stirile de la ora 17.00, tipa parcurge drumul pe jos, un drum ce se dovedeste a fi plin de peripetii. O intreaga aventura in jungla urbana, ajungand prin cartierele rau famate ale L.A. Se loveste de prejudecatile oamenilor de pe strada, nu primeste niciun ajutor din partea nimanui. Trebuind sa se descurce singura pentru a ajunge la destinatie. Cu toate astea tipa continua sa mearga si sa nu se opreasca, parcurgand un aventuros drum al rusinii/walk of shame.

Filmul, dincolo de scenele haioase, replicile savuroase si aspectul umoristic, atinge subiecte destul de delicate si serioase, totodata. De la diferentele rasiale, preconceptele religioase, prejudecati si tabuuri cu care se mai confrunta societatea din ziua de azi. Un film ce merita vazut!! 😉


Trailer Drumul rusinii – Walk of Shame