Drum interzis – Wrong Turn (2003) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Scenariu: Alan B. McElroy
IMDB: 6.1
Regizor(i): Rob Schmidt
Actori: Eliza Dushku, Jeremy Sisto, Emmanuelle Chriqui


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Drum interzis – Wrong Turn

Chris (Desmond Harrington) trece cu mașina printr-o pădure din Virginia de Vest, în drum spre un interviu. În mijlocul pădurii, mașina lui se ciocnește de o furgonetă condusă de Jessie (Eliza Dushku), venită la camping cu prietenii ei.

Curând, unul câte unul, tinerii încep să dispară, căzând victime a trei frați monstruoși, însetați de sânge. Drum interzis vă va ține cu sufletul la gură pe toată durata sa, fiind unul dintre cele mai reușite realizări ale genului, din ultimul timp.

E trecut de miezul noptii…si tocmai l-am vazut!!( buuun moment mi-am ales:). Nu m-am putut misca din loc pe tot parcursul filmului, desi mi-a fost dat sa vad unele dintre cele mai crude imagini. Desi s-ar putea spune ca urmeaza beinecunoscutul clisheu al “macelaririi in serie” :)….”pana la unu” (in cazul acesta doi), personaje sunt puse in situatii limita la care cu greu ai vedea portitza de scapare. filmul asta te tine in suspans chiar pana in ultima clipa! ( cine s-ar fi gandit ca mai apare un politist , ratacit,care…va avea parte de aceeasi soarta). Se pare ca n-au vrut sa ucida mitul existentei unor asemenea creaturi in podurile de nepatruns.

Este un film alert, care tulbura, socheaza prin violentza si indiferentza cu care viata unor tineri este curmata cat ai clipi din ochi. Totusi, pentru un ochi antrenat :),scenele socante pot fi amuzante(e vorba de un ras amar, un raz izvorat din nevoia de a degaja tensiunea acumulata pana in acel punct). da…,suspans, neprevazut, teroare, tensiune, machiaj infricosator de “natural”, muzica pe masura, lumini si umbre…un film pur horror!!!


Trailer Drum interzis – Wrong Turn