Driven (2001) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: La viteză maximă
Gen: Actiune, Drama, Sport
Scenariu: Jan Skrentny , Neal Tabachnick
IMDB: 4.5
Regizor(i): Renny Harlin
Actori: Sylvester Stallone, Kip Pardue, Til Schweiger

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Cele mai multe dintre accidente se pare că face cu efecte speciale in La viteză maximă – Driven, și sunt momente subtile când vă pot spune că; o mașină în aer se va tresar în cadre prin congelare-a doua părți, sau bucăți de tablă de metal va zbura spre noi mai lent decât în ​​viața reală. Dar, vom obține în valoare de banii lui; rasele constau în tăierea rapidă între fotografii lungi de curse reale, closeups de ochi îngustați în spatele măști de față, closeups de picioare împingând pedala de metal, fotografii la punctul de vedere al pistei (uneori într-o ceață sau ceata), al accidente și liniile de finisaj.

Directorul Renny Harlin al La viteză maximă – Driven, un expert de la acțiune, a făcut fotografii mai bune ( “Die Hard 2: Die Harder”), dar livrează marfa aici și adaugă o piesă muzicală de la perete la perete, care pompează volumul. El taie aproape la fel de repede în scenele de dialog; aparatul de fotografiat, de multe ori de mână a avut loc, cercuri actorii, și, uneori, el taie după fiecare linie de dialog. Muzica continua. “Driven” este un film de, pentru și despre deficitului de atenție dezordonate.

loading...

Stele Sylvester Stallone, și a scris scenariul, care a fost inspirat inițial dorința lui de a face un film biografic despre curse brazilian mare Ayrton Senna, care a fost ucis în 1994. Primele proiecte pot fi incluse bio, dar proiectul final este tot pic, iar personajele sunt de pe raft. Stallone joacă un șofer pensionat șmecher a cărui revenire probleme sunt tratate rapid ( “Ce zici de frica?” “Frica dispare”). Burt Reynolds este legat de scaunul cu rotile proprietar al unei echipe de curse. Til Schweiger joacă campion apărarea din Germania in La viteză maximă – Driven. Kip Pardue joacă un fenomen începător, într-un rol o dată pentru Leonard penciled în DiCaprio. Și Robert Sean Leonard este fratele Phenom, a cerut să rostească dialogul ingrată, “Am văzut această vârstă de 8 ani, copil natarau cu aspect pe un du-te-coș provin din trei ture spate pentru a bate copii de două ori vârsta lui.” Gandeste-te la asta. Trei ture pe o pistă cart. Go-kart Track Captain Mike în Sawyer, Michigan., Unde am practica acest sport, nu obține chiar și timp suficient pentru a cădea cu mult în urmă.

Filmul La viteză maximă – Driven este evaluat PG-13, și așa mai departe femeile, la fel ca șoferii, trebuie să acționeze cu ochii, buzele și umerii. Superba supermodelul canadian Warren Estella joacă Sophia in La viteză maximă – Driven, care este părăsită de campion, datează începător și este preluat de campionule. Ea are buze, care ar putea amortiza o cădere urât, iar umerii inotatorului care arata foarte bine, cu excepția cazului în care rochia off-the-umăr, care îi face să pară mai lată decât a lui Stallone. Gina Gershon fata medie care au folosit până în prezent Stallone și l-au părăsit pentru un alt șofer ( “E mai tânăr, mai bine te”, explică ea). Gershon are buze sexy, de asemenea, dar merge sneers, Pouts si bucle – ea face o auto-satira. Apoi, există un jurnalist jucat de Stacy Edwards, care va urma echipa pentru sezonul. “Face o expune pe poziția dominantă de sex masculin în sport”, explica Reynolds, doar zâmbind un pic, ca și în cazul în care pentru el însuși, la această linie din filme online La viteză maximă – Driven.