Drishyam (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Indiene, Mister, Thriller
Scenariu: Jeethu Joseph, Upendra Sidhaye
IMDB: 8.8
Regizor(i): Nishikant Kamat
Actori: Ajay Devgn, Shriya Saran, Tabu

“Drishyam” ne pregătește pentru un cuplu de bun venit lucruri: un teren care piques curiozitatea noastră, și un om de frunte retragerea de la un pas. Un intrus nedorite perturba progresia Placid unui om devotat familiei sale, ceea ce duce la un eveniment șocant. Viața lor va mai fi la fel din nou? Vijay Salgaonkar (Ajay Devgn) este o “clasă a patra nu” orfan self-made, care a urcat drumul său până la o afacere modestă mic al lui. El conduce un costum cablu într-un sat somnoros Goa, cu ajutorul unui asistent tânăr, și ceasuri filme cu o pasiune obsesivă, de multe ori petrec nopțile în fața unui ecran. Soția lui destul de (Shriya Saran), și cele două fiice Bulbuc concurează pentru atenția lui, și vom vedea le face lucruri pe care folk regulat face: excursii la apropiere Panjim, joshing la masa de seara. În acest idilă merge într-un adolescent obraznic cu o cerere de neconceput, și ruina le uită în față. (Citeste: Motivele Drishyam ar putea fi un ceas trebuie să în acest weekend)

loading...

Dispariția băiatului care se dovedește a fi fiul lui polițist top Meera Deshmukh (Tabu) și soțul ei om de afaceri bogat (Rajat Kapoor), iar ancheta care urmează face pentru tot restul filmului. Vijay este sub scaner, ochiul mărgele de corupt sub-inspector Gaitonde (Kamlesh Sawant) fixat pe el și familia lui. Premisa este captivant suficient, și există destul de un pay-off, atunci când lucrurile se aduna cu aburi, dar filmul încearcă răbdarea noastră în apatic acumularea. A doua jumătate este în cazul în care “Drishyam”, și Ajay Devgn- atât ia timp pentru a intra în lor groove- intra în propria lor, si ajungem o vedere interesant al temei vechi de crimă și pedeapsă. Cât de departe poate merge un om pentru a proteja familia lui? În cazul în care nu linia dintre bine și rău blur? Și cum viața reală și tambur de viață hrănesc reciproc, și poate intersecția arunca până raspunsuri inteligente la problemele lângă-nerezolvat?

Un ambreiaj de filme Drishyam au târât o cale similară a anului trecut, mai ales malayalam “Drishyam”, și remake-ul Tamil “Papanasam”, atât scris și regizat de Joseph Jeethu. Remake-ul hindi, de asemenea, numit “Drishyam”, credite lui Iosif “poveste originala”, chiar dacă vanitate de centru are mai mult de o asemănare trecerea la super-populare thriller japonez “devotamentul Suspect X”. Atât formidabil Mohanlal și Kamal Haasan, respectiv, au fost teribil, acesta jucând un miez hiper-emoțională până la capăt, fostul parlaying wryness lui știind cât și numai el poate. Ajay Devgn este un fleac pompos (efectul acestor buffed-biceps caractere pompat-up el a jucat într-o astfel de burta groaznic ca “acțiune Jackson purta încet?), Dar este bine să-l vadă încerca pe o” caracter ” pentru dimensiunea după un decalaj de lungă.

Filme indiene Drishyam, care ramane cea mai mare parte fidel originalului, dar are câteva inserții, ar fi fost mai bine dacă ar fi fost mai stricte. Și dacă Ajay Devgn avut pe cineva, altele decât Shriya Saran (cei doi nu se potrivesc destul de) fața lui. Tabu prea este off-și-mai departe, prindă inflexiune de dure COP moale părți ei mama cândva, și venind pe rigid la alții. Fluidul Kapoor, pe de altă parte, este eficient. Deci, este la fel de Sawant polițistul brutal care înspăimântător ușor cu pumnii.