Dreptate la înălţime – Man on a Ledge (2012) film online subtitrat

Regia: Asger Leth
Actori: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Anthony Mackie, Afton Williamson, Edward Burns, William Sadler, Joe Lisi
Anul: 2012
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 102 minute
IMDB: 6.6/10 din 59418 voturi

loading...

Cititorii fideli știu că nu sunt mândru de înălțimi. Asta nu înseamnă că obiecții la acestea în filme. Am răspuns puternic la Tom Cruise agățându-se de pereții cea mai inalta cladire din lume, în “Misiune:. Impossible – Protocolul de la Duhul” Cu un film ca “Dreptate la înălţime” Cu toate acestea, mă simt jucat cu. Filmul “Dreptate la înălţime” ia înainte și înapoi între două linii de complot absurde și folosește omul de pe pervaz ca un dispozitiv pentru a pompa tensiunea.

Destul de corect. Am jucat împreună cu mai mult de un complot absurd în viața mea. Dar cum ar trebui să reacționeze în cazul în care omul de pe margine nu-l ia în serios? Cred că dacă sunteți în picioare pe o terasă etajul 21 într-un vânt echitabil, îl luați foarte în serios, într-adevăr. Pentru a fi sigur, omul este în pericol să se sinucidă, așa că dacă a căzut, că s-ar potrivi în planul său. Dar din moment ce știm că nu e grav, ceea ce este acest goofball gândire?

Numele lui este Nick Cassidy (Sam Worthington). E un fost polițist, care servește o pedeapsă cu închisoarea. Să afara pentru o zi sub escortă armată pentru a participa la funeraliile tatălui său, el scapă de gărzile sale, șanțuri uniforma prizonier lui, face în Manhattan, controale într-un hotel, intră perfect în un mic dejun mare și urcă pe margine. În acest moment, dacă suntem cinefililor cu experiență, avem o idee bună că nu este de gând să sară oricând în curând, pentru că atunci filmul va fi de peste, l? Nu, vom obține o mulțime de punct de vedere fotografii în căutarea drept în jos dincolo de degetele de pantofi. Omule, e sus. El colecteaza o mulțime mare, care aduce trafic la un popas.

În același timp, filmul “Dreptate la înălţime” taie deplasare la David Englander (Ed Harris), un maestru bogat al universului ale căror sedii sunt într-o creștere mare de peste drum. El pregătește să dezvăluie planul lui grandios pentru a ridica un zgârie-nori. Am uitat numele său, așa că hai să o numim Turnul Englander, în onoarea de Donald.