PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Dragoste la persoana a treia – Third Person (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Romantic
Producator(i): Paul Haggis
IMDB: 6,4
Regia: Paul Haggis
Actori: Liam Neeson, Mila Kunis, Olivia Wilde, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco

loading...

Feriți-vă, atunci când un scriitor este punctul focal al unui film Dragoste la persoana a treia. Sansele sunt că suntem invitați să privească în psihicul zguduit de scribul din spatele operei, fie că vrei sau nu. Uneori accesul la un astfel de portal privat poate fi fascinant, cum a fost cazul cu “Adaptarea”, “Apus de soare Blvd.” sau chiar “The Shining”. Dar cu “persoana a treia”, un titlu-metaforă încărcat, care oferă un ghiont în coaste a ceea ce se află în fața a, premisa de un scrib încă luptă sărbătorit care fură chiar cuvintele din gura cunoscuți pentru noua sa expune pe dragoste, încredere și vinovăție devine un exercițiu overreaching.

Ocazional, scântei zboară datorită exprimate de mare calibru, în special a energiei electrice generate de sub-the-gun romancier Pulitzer-câștigătoare în formă de Liam Neeson-frumos arata partea lui moale, după prea multe thriller-și acțiune goale de calorii Olivia Wilde ca un jurnalist care este protejatul lui furtunos și amantă. Dar, de asemenea, oarecum surprinzător, există căldură contencios între avocat Maria Bello și Mila Kunis ca un client fără noroc, care este încurcat într-o luptă urât asupra drepturilor de vizitare copilului.

Dar, așa cum complot mișcă și în afară de un trio de povești care se desfășoară la Paris, Roma și New York, acest tulpini melodrama stratificate pentru impact emoțional cu succes doar ocazional în timp ce în cele din urmă într-un salon de estomparea truc prea lungă și contrived. Până la sfârșitul anului, pusti copleseste spun, cauzand-ne să cheltui prea multă energie în imaginind conexiunile dintre personajele în loc de pur și simplu în curs de elaborare în predictii lor și empathizing cu ei in Dragoste la persoana a treia.