Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Inimã de dragon 3 Blestemul vrãjitorului
Regia: Colin Teague
Actori: Ben Kingsley, Julian Morris, Tamzin Merchant
An: 2015
Gen: Aventura, Fantezie
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse

În momentul în care un tânăr moşier pe nume Gareth porneşte în căutarea unei comete căzute. El crede că aceasta conţine foarte mult aur şi că va putea folosi acest aur pentru a-şi plăti cavalerii. Dar în loc să găsească acea cometă, Gareth îl descoperă pe dragonul Drago (voce Ben Kingsley).

Care a căzut pe Pământ şi este vânat acum de către o vrăjitoare malefică. După ce Drago îi salvează viaţa lui Gareth, cei doi devin foarte legaţi unul de celălalt şi trebuie să lucreze împreună. Pentru a o învinge pe vrăjitoare şi a opri teroarea pe care o răspândeşte. Pe parcurs, Gareth află ceea ce înseamnă cu adevărat să fii un cavaler.


Trailer Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse


Review Dragonheart 3 The Sorcerer’s Curse

Deci, acum este de 15 ani mai târziu, și se pare că e timpul să-bang-ului o Dragonheart partea 3, dar este orice bun? Ei bine, cam, sorta, dacă sunteți într-o stare de spirit buna. Sincer este o dracu ‘de mult mai interesant decât partea 2, și în timp ce nici intriga, nici dialogul sunt susceptibile de a câștiga vreun premiu, e ceva de spus pentru o fantezie aventură cu buget redus, care este de fapt OK pentru copii și face un efort concertat spre calitate în fața unor mijloace foarte limitate. În cazul în care rezultatul final arata un pic ca un episod de Hercules sau Xena, e în regulă. O mulțime de oameni se bucura de filme despre cavaleri și vrăjitori și dragoni (oh), suficient pentru a ierta câțiva actori din lemn și câteva secvențe de acțiune sloppily-cut.

În afară de la premisa, care implică un dragon care vorbesc obligațiuni cu un erou reticent – și tulpini magice de tema originala Dragonheart Randy Edelman – nu există nici o legătură cu filmele anterioare. Aici avem un om tânăr, care tanjeste sa devina un cavaler, dar el înstrăinează regele său refuzând să bată un comerciant sărac, ceea ce înseamnă că prostește nobil Gareth (Julian Morris) este acum șomer. (Dar, din moment ce regele său este un nenorocit rău, ea un fel de lucrări destul de bine.) Nu durează mult timp înainte de lacomi eroul nostru mic eventual el însuși construiește o echipă, care include un dragon vorbind, un arcaș destul, un hoț slab, și un cleric tont.