Drag Me to Hell (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Târâtă în iad
Regia: Sam Raimi
Actori: Alison Lohman, Justin Long, Ruth Livier
Anul: 2009
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

El este în mare măsură, asistat de steaua lui, Alison Lohman. Filmele de groaza cu oameni vechi urât poate fi distractiv (Drag Me to Hell), dar pentru produsul mainline nu e nimic ca o fată dulce și vulnerabilă. Cu toate că în viața reală a împinge 30, Lohman arata nici pe departe destul de vechi pentru a fi Christine, ordonatorul de credit bancar. Nu e de mirare că are o astfel de relație castă-somn in afara cu prietenul ei, Clay Dalton (Justin Long). Bănuiesc că practica abstinenta in filme online Drag Me to Hell.

Dacă “Clay Dalton” sună un clopot, acestea sunt cu siguranță două dintre cele mai comune nume din filme; au existat 761 Argilă și 413 Daltoni. Asta e genul de Ghiont cot Raimi îi place să ofere, mai ales deoarece caracterul necesită într-adevăr nici numele de familie. Tot filmul este ghionturi, mai ales scene care implică un pisoi drăguț și șoc dezvăluie. pisicutele drăguț, desigur, sunt utile în E doar o pisică! alarme false din Drag Me to Hell, și Raimi merită laude pentru a nu folosi acest pisoi în acest fel. Șoc dezvăluie, desigur, momentele când un terifiant explodeaza de imagine de pe scena, speriind supa de mazăre divizat din eroina.

loading...

Șoc dezvăluie ar trebui să fie în mod logic tăcut, cu excepția cazului în Revealed țipă. Dar, în filme de groază au venit întotdeauna cu coarde discordante și breton tare. Acest lucru este la fel de obligatorie ca și faptul că lame fac întotdeauna un zgomot nechezat-gustare, chiar și atunci când nu sunt suficient de răzuire ceva.

Este esențial ca eroina (pentru victimele de groază sunt femei convențional in Drag Me to Hell), să fie un bun Screamer, și om, poate că Alison Lohman țipă. Stanley Kubrick ar fi avut nevoie doar de o zi cu ea pe “The Shining”, în loc de săptămâni petrecute cu Shelley Duvall. Christine are motive să țipe. O femeie țigan cu un ochi orb și unghiile leprosi ei cere oa treia extindere împrumut ei acasă, iar dacă există un singur lucru pe care l-am învățat în această viață, este că niciodată nu spune o femeie țigan cu un ochi orb si unghiile. leprosi

În lupta care urmează, doamna Ganush (Lorna Raver), spintecă un buton de pe haina lui Christine, și care duce la nici un capăt de lucruri rele, inclusiv posibilitatea foarte real ca (spoiler) Christine va găsi ea Târât în ​​iad. (Unspoiler) Doamna Ganush tulpini și amenință ei, Christine psihicurile la serviciu si cu cina cu părinții Clay Dalton, și Clay Dalton recrutează un mistic indian-american numit Rham Jas (Dileep Rao) pentru a lupta de partea ei.