Draft Day (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Sport
Producator(i): Scott Rothman, Rajiv Joseph
IMDB: 6,8
Regia: Ivan Reitman
Actori: Kevin Costner, Jennifer Garner, Tom Welling

Prima rundă in Draft Day de 2013 NFL Proiectul pe ESPN a fost urmarit de mai mult de 6 milioane de oameni. Este un număr uimitor când se ia în considerare istoria de un proces în care câștigători și perdanți nu vor fi definite pentru anii care vor veni. Acestea sunt spectatori, majoritatea fanilor înrăiți, angajate într-o perspectivă, un vis, o sansa pentru un viitor mai bun pentru echipa lor. Va fi lor alege primul tur Andrew Luck sau Ryan frunze? Fiecare decizie este analizată la punctul de epuizare ca popularitatea NFL este rareori mai pronunțată decât în ​​faptul că oamenii sunt mai interesați de jucătorii care ar putea lovi domeniul în patru luni decât cele de joc, in Draft Day, de fapt hochei, baschet, și de baseball, care foarte zi. Și creează o atmosferă oala sub presiune pentru cei efectiv însărcinat cu încercarea de a separa Leafs de Lucks. Fanii turbat face pentru directori tensionate. Când Donovan McNabb a fost elaborat pe Texas Phenom Ricky Williams în proiectul 1999, Philadelphia a pierdut aproape colectiv minte sa. Face o greșeală la proiectul și s-ar putea să nu fie în jurul valorii de atâta timp cât jucătorul care tocmai ați ales.

loading...

“Draft Day” mediul de luare a deciziilor în ziua proiectului NFL a fost prea ispititoare pentru Hollywood, pentru a evita pentru mult timp, și astfel stea-împânzit și-cameo grele “Proiectul de zi” vine pentru a oferi telespectatorilor o în spatele locului scene uita-te la modul în care o echipă de NFL pot fi rupte sau salvat cu doar o serie de negocieri și evaluări ale jucătorului. Ambele prea “în interiorul baseball” pentru fanii non-NFL să aibă grijă și nu de aproape-un caracter condus suficient, în același timp, filmul Draft Day este aglomerat, zgomotos, și de multe ori lipsit de sens. Reitman nu are încredere în script-ul de Rajiv Joseph & Scott Rothman (și, probabil, ar trebui), și așa mai folosește split-screen decât un episod din “24”, în încercarea de a face o poveste plat pop. Sonny Weaver, Jr. (Kevin Costner) are un fel de lună de stresant care se întâmplă doar în filme. El este directorul general al îndelunga răbdare Cleveland Browns, și trebuie să aleagă între un linebacker om furios pe nume Vontae Mack (Chadwick Boseman) și o tulbure de rulare spate pe nume Ray Jennings (Houston Texans stea Arian Foster), cu echipa de # 7 alege. Omonim Sonny a fost antrenorul iubit de Browns de ani de zile și doar a murit în ultima săptămână. Deoarece durerea pe trecerea tatălui său, tensiune de locuri de muncă, precum și proiectul de alege nu au fost suficient de pentru scenaristi, filmul Draft Day se deschide cu revelația că prietena lui Sonny Ali (Jennifer Garner) se întâmplă să fie gravidă. Desigur, Ali lucrează cu Sonny și povestea lor de dragoste a fost (relativ) secret.

Nu este suficient de film Draft Day pentru tine? Zi Sonny devine semnificativ mai intensă atunci când Seahawks Seattle apel și de a oferi comerțului jos lor # 1 alege la Browns. Weaver știe că trebuie să facă o splash (și este literalmente spune ca de mult într-o scenă horrendously scenariu cu șeful său, Frank Langella lui Anthony Molina), și așa el alege calea comerțului viitorul pentru prezent sa, oferind următoarele trei ponturi prima rundă la Seattle pentru șansa de a elabora Wisconsin Superstar Bo Callahan (Josh Pence). Antrenorul lui (Denis Leary) își pierde mintea și Sonny petrece restul zilei încercând să dau seama cum să transforme proiectul său în jurul valorii de … și viața lui, desigur.

“Draft Day” este bine-turnat. Costner a lumii oboseala a unui om care pierde dormi peste copii de colegiu și siguranța locului de muncă. Langella și Leary știu cum să apeși butonul potrivit atunci când vine vorba de cotitură caldura pe protagonistul nostru. Roluri secundare simt bine luate în considerare, inclusiv scena-fura ca W. Earl Brown, Terry Crews, Sam Elliott, si Ellen Burstyn. Și totuși toate aceste artiștilor interpreți sau executanți interesante nu poate salva un script plictisitoare. Pentru a lucra, “Proiect de zi” are nevoie de un fel de dialog spiritual și energie vioi că Steve Zaillian și Aaron Sorkin a adus la “Moneyball”, dar scenariștii greseala activitate constantă pentru scenaristică actuale. Toată lumea in Draft Day, servește un scop teren în această poveste aglomerat loc de a juca o persoană reală: “prietena”, “antrenorul”, “mama”, “agent”, “proprietar”, și așa mai departe. Acestea sunt arhetipuri și de multe ori nu reușesc să se simtă realist, chiar și în această privință. Art Modell riff Langella lui (nu e nici o coincidență că are aceleași inițialele ca legendarul proprietarul Browns care sa mutat echipa la Baltimore în anii ’90) este o caricatură, Burstyn apare doar să tragă manipulatively la străfundurile sufletului, și povestea de dragoste dintre Costner & Garner conține chimie zero.