Double Team (1997) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Joc în doi
Regia: Hark Tsui
Actori: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke
Anul: 1997
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 93 minute
IMDB: 4.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Oh, el este cel mai ciudat aspect, bine. Dar ia în considerare ceea ce face personajul negativ Mickey Rourke: Arderea de răzbunare pe Jean-Claude Van Damme, el surprinde fiul nou-nascut Van Damme din Double Team – Joc în doi si pune in centrul TOT al Colosseum roman, înconjurat de minele de teren și amenințat de un tigru bantuind. “Dacă trăiești, vei ști pe fiul tău, ” striga el.” Dacă nu – I’ll-l cresc ca pe propria mea. ” Van Damme joacă Jack-Paul Quinn, un agent terorist contra recrutat pentru o ultima misiune in filme online Double Team – Joc în doi. Scribbling nebunește în întuneric, am coborât cele mai importante ale sale de informare. Dacă ați citit cu atenție, puteți observa o contradicție între a patra și a șasea teză: “Tu ești un vânător, Jack Ți-e dor de joc Stavros este rău și noi vrem să-l în viață Avem o echipă Delta pregătită și…. te așteaptă la Anvers Face, Jack. -. nu se poate ieși la pensie, până când moare “” la Anvers, Van Damme se întâlnește Yaz (Rodman) într-un club de omnisexual din districtul lumină roșie, și Rodman îl stabilește cu arme de la un astfel de atelier formidabil care Van Damme îl numește “Moș Crăciun”. “Rodman:”. eu nu pot avea ren, dar eu nu am cei mai buni elfi în afaceri ” Stavros (Rourke), de asemenea in Double Team – Joc în doi, este în Antwerp, și ia copilul la un parc de distracții, în cazul în care copilul este ucis într-un schimb de focuri.

Stavros scapă, și ca pedeapsă Van Damme este exilat la colonie, un think tank pentru cei “prea valoros pentru a ucide. – Prea periculos pentru a elibera ” Hotărât să scape și să se alăture soția lui gravidă, Van Damme taie amprenta lui degetul mare pentru a păcăli un dispozitiv de securitate evadare lui se face prin cascadorii aeriene, și într-adevăr, toate lucrările de cascadorii și efecte speciale sunt impresionante din Double Team – Joc în doi,. direcția este de Tsui Hark din Hong Kong, faimos pentru “Ghost Story chinez” filme.

loading...

Traseul duce la Roma. Van Damme se alătură Rodman. Ei sar dintr-un avion fără parașute și terenuri de baschet în interiorul unui gigant, cu toate că eu sunt nici unul prea clar cum se umflă în jurul lor. Între timp, Stavros îl răpește pe soția Van Damme, și stabilește o capcană pentru el implică o bombă deghizat ca un copil. Filmul se mișcă atât de repede aici că soția săraci are scena ei mare naștere redusă la un medalion (cineva strigă “Push Push ” ca o luptă se dezlănțuie în jurul ei!!) Rodman analizeaza situatia: Double Team – Joc în doi.” Este timpul pentru a obține de pe bancă. Cea mai bună apărare este o infracțiune puternică. ” Van Damme este disperat să găsească soția sa. Rodman vine vorba de salvare. El doar se întâmplă să fie în termeni de prietenie cu un ordin de călugări a căror bază de date subterană poate urmări în jos de persoane dispărute. Aceasta conduce la o excursie prin catacombele, și o scenă în care Rodman aruncă un craniu uman la un detonator, rateaza, si spune: “Hopa! Air mingii! ” Apoi vino copilul și tigrul din Double Team – Joc în doi.