Double Impact (1991) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Dublu Impact
Regia: Sheldon Lettich
Actori: Jean-Claude Van Damme, Geoffrey Lewis, Alonna Shaw, Bolo Yeung
Anul: 1991
Gen: Crima, Actiune
Durata: 110 minute
IMDB: 5.4

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Luați în considerare “Double Impact – Dublu Impact”, noua productie Van Damme. Ea are un buget și de producție valori demne de un film mai mic James Bond, este împușcat pe locație în Hong Kong, și include un personaj negativ (Bolo Yeung), care este mult mai îndrăgit de fanii artelor martiale. Există chiar și bani în buget pentru o scenă în care două noi de brand turisme Mercedes-Benz sunt aruncate în port.

Van Damme joacă gemeni în film Double Impact – Dublu Impact: Chad și Alex, care au fost separate la naștere și sunt păstrate separat, pe tot parcursul acestui film, datorită ultimelor progrese în procesul de prelucrare a imaginii split-screen. Una dintre ele este implicat cu niște escroci, care sunt, în mod inevitabil, contrabanda cu droguri.

loading...

Cealaltă este de mai mult de un nevinovat in filme online Double Impact – Dublu Impact. Dar, într-una dintre acele coincidențe iubite de către elevi twinship, ambele au crescut uimitor până la a fi de clasă mondială experți în arte marțiale.

Filmul Double Impact – Dublu Impact are valori de producție șmecher și câteva linii inteligente, și este o ilustrare a neprețuit Principiul Ochire răului. Acest principiu, vă va aminti de mele Glosar de termeni Film Double Impact – Dublu Impact, ne învață că, în filmele baietii rai nu se poate lovi nimic cu un pistol, iar băieții buni cu greu pot lipsi. Răufăcătorii foc de obicei mii de runde de la mitraliere, după care eroii rola din linia de foc și a stoarce off câteva runde bine direcționate de la pistoalele lor, uciderea unui inamic cu fiecare lovitură. Scena relevantă în “Double Impact” trebuie considerat a fi crezut, ca și nenumărate runde se toarnă într-o mașină de numeroasele asasini ascunse, dintre care toți într-un fel nu reușesc să lovească pe cineva care va fi nevoie de mai târziu, în film.

Filmele Double Impact – Dublu Impact de acest gen întotdeauna par să atragă un public entuziast, în mare parte format din bărbați intens cu aspect adolescent, care studiază artele marțiale se mișcă cu grijă, cât și la bărbați mai în vârstă dissolute aspect, care huiduială și majorete ca și în cazul în care fiecare moarte este echivalentul vizual al unui pumn linie . Fie ca prefera o arte martiale erou la altul, eu nu pot spune. propriul meu preferat este Steven Seagal, pentru că el pare mai introspectiv și grijuliu, un filosof care a fost forțată în acte de violență prin natura universului nostru lipsit de amabilitate.

Van Damme, care este belgian și, spre deosebire de mulți dintre conaționalii săi vorbesc limba engleză, practic, fără un accent, are arata bine mai convenționale decât majoritatea concurenților săi din Double Impact – Dublu Impact, proiecte mai puțin de complexitate internă, și pare foarte bine confortabil cu picioarele deasupra capului, o poziție de mai multe experți în arte marțiale de multe ori se găsesc în.