Don’t Be a Menace (1996) Film Online Subtitrat

Titlu original: Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
Titlu Romania: Băieți de cartier
Regia: Paris Barclay
Actori: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Keenen Ivory Wayans
Anul: 1996
Gen: Crima, Comedie
Durata: 89 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Filmul este o parodie a filmelor cu afro-americani (“Boyz N. the Hood”, “South Central”, “Menace II Society”, “Higher Learning” și “Juice”). Ashtray se întoarce în cartierul în care a crescut reîntâlnindu-și tatăl, dar și prietenii.

Palmă parcelele și caracterele “Boyz N the Hood” și “pericol pentru societate” într-o tigaie, se încălzește la o sfârâie mare, apoi prin pulverizare cu gaz ilariant și veți obține “Nu fi un pericol public la South Central în timp ce bea dvs. Sucul în hood “, un drum liber-pentru-toate spoof de benzi desenate in Don’t Be a Menace, care aduce” capotă “gen de filme de la Hollywood cerc complet. Brut și haotic, filmul stă strident la fiecare temă serioasă și emoție chinuită din cele două filme inovatoare la nivelul urechii sale.

loading...

“Nu fi un pericol public”, care a deschis ieri, urmeaza aventurile a doi homeboys, the mătușă zaharicale Scrumiera (Shawn Wayans) și partenerul lui răsucite Loc Dog (Marlon Wayans). Atunci când scrumieră întâlnește Dashiki (Tracey Cherelle Jones), o mamă necăsătorită de șapte, care sa culcat cu fiecare om din cartier, copiii ei toate țeavă până la unison, “Ești tatăl meu?” Scrumieră își pierde virginitatea cu Dashiki pe o podea de bucătărie in filme online Don’t Be a Menace, după un ritual care implică în valoare de jumătate de un frigider de bunătăți turnat peste corpurile reciproc și slurped în sus. In momentul in care termina a face dragoste, Dashiki anunță că este însărcinată.

cel mai amuzant personaj al filmului Don’t Be a Menace este bunica gri cu părul Loc Dog, o oală-fumat, arma-toting, o femeie în vârstă de slinging obscenitate, care în cea mai mare scena frenetică a filmului întrerupe un serviciu de biserică cu un breakdance flailing.

În biți de benzi desenate cele mai inflamatorie a filmului Don’t Be a Menace, proprietarii suspecte de la un magazin alimentar pistă coreeană scrumieră și Loc Dog, prin culoarele în timp ce un client alb fură ocazional un sac plin de articole și se golește registrul de numerar. La întoarcerea la contorul, proprietarul strigă hoțul care pleacă, “Ai uitat ceva,” și mâinile de-a lungul ultimelor facturi rămase.