Don Verdean (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jared Hess
Scenariu: Jared Hess, Jerusha Hess
Actori: Sam Rockwell, Amy Ryan, Jemaine Clement
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 5.3

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Sunt ghicitul că regizorul Jared Hess și Jerusha-soții mormoni care anterior co-scris “Napoleon Dynamite” și “Nacho Libre”, două ode duios la inadaptați, și “domnilor Broncos,” un odă nu-așa-endearing la misfits- ar fi putut fi la fel de pacaliti ca am fost prins și seria la un moment dat. Asta se datorează faptului că cele mai recente lor opus aiurit, “Don Verdean”, se referă la un așa-numit arheolog biblic (Sam Rockwell), care sa dedicat pentru descoperirea relicve Țara Sfântă, care va sustine credintele de închinători creștini. Chestiuni cobor la un start amuzant cu imagini video brânzos Don în căutarea pentru site-ul îngroparea lui Samson, dar localizare sfârșește prin a fi o gaură gol. Cu toate acestea, el devine un sfat cald că nu există un alt loc care ar putea conține ceva semnificativ. Destul de sigur, Don Verdean localizează o pereche de vechi de 3000 de ani Foarfece-aceia care au fost utilizate la sistemele de închidere pe omul acela tare, așa cum norocul ar avea. Poate un pic prea mult noroc.

Zece ani mai târziu, Don Verdean este predica la un cor diminuată la o biserică din SUA. În picioare sau, în cazul în care el a avut vreodată o, a fost redus cu afirmațiile făcute de către cercetătorii acreditați care spun descoperirile lui sunt Shams. Dar un nou patron apare, un păcătos odinioară numit Rev. Tony Lazăr (Danny McBride), care este acum un credincios, împreună cu soția sa ex-prostituată (Leslie Bibb) și este dispus să finanțeze noi expediții, care îi va permite să se încălzi în publicitate și de a construi o versiune americană a Țării Sfinte. Nu știi, Don știe de un stâlp de sare, care este considerat a fi forma feminina de nevasta lui Lot. Din păcate, ea, de asemenea, un sport apendice, nu foarte feminin. Cu toate acestea, turma reverendului se indragosteste de ea. La urma urmei, Don Verdean a declarat cifra de a fi “de clorură de sodiu 97 la suta.” Dar el, împreună cu asistentul său Carol (Amy Ryan, care pare a fi singurul actor oferind o performanță din toată inima) și helper străinătate israelian Boaz (Jemaine Clement din lui HBO “Flight a concordă”), este în peste cap atunci când încearcă să treacă de pe un craniu furat ca aparținând Goliat gigantul. Asta lasa-l vulnerabil la șantaj și, Don Verdean, oportunist Boaz este mai mult decât pregătită pentru a profita de înșelăciune lui Don, mai ales că el are ochi pentru Carol.

loading...

Există o simplă brumă de înțelepți umoristice, cum ar fi atunci când o Bibb deadpan cântă un cântecel de auto-a scris despre soția lui Lot și lipsa ei de ascultare marital cu linii, cum ar fi, “stâlp de sare, e numai vina ei. Ea ar fi ascultat atunci când a strigat sotul ei, “Sau când Lazăr McBride sugereaza ca Don merge după” Sfântul Graal de artefacte biblice “Halt!” -. Sfântul Graal “Forte Will apare ca un fost satanist care vede semne de rău dublu-entendre nume de cereale, cum ar fi de struguri Nuts și Banana Nut Crunch. Dar este mult mai amuzant ciudat decât amuzant ha ha, atunci când Carol mărturisește Don că ea are un fiu crescut, rezultatul unei “indiscreție tineresc,” care se află în închisoare în baza acuzațiilor de posesie de marijuana. “Uneori mă simt așa curvă franceză în” Les Miserables “, spune ea, mizerabil în mod corespunzător.

Dar problemele cu adevărat du-te de pe șine atunci când Clement, complet cu accent Goofy si miscari de dans narcotizant, dintr-o dată se transformă în centrul atenției. Dacă nu aveți încredere în în steaua ta, de ce ar trebui să ne? Cel mai ciudat lucru despre “Don Verdean” este modul în care rezerva profunda Rockwell de excentricitate kooky care este, de obicei, cartea sa de asteptare este greu de exploatat permițând în același timp impactul personajul său a flatline în cele din urmă. Este Don Verdean un prost pios sau e un intrigant conniving? Este răspunsul în cântec Bee Gees care se termină filme online Don Verdean, “Am început o glumă?” Este poanta lipsește în mod intenționat? Există o rată de actualizare pentru a simți întreaga producție (împușcat în nativ Utah realizatorii “în primul rând), ceea ce nu ar conta dacă script-ul au fost ambalate cu râde Surefire. Există puține, care este mai rău decât satiră că vârfuri în jurul subiect sa, ca și cum ar infracțiune a risca un păcat.