Don Quixote The Ingenious Gentleman of La Mancha (2015) Film Online Subtitrat


Regia: David Beier, Dave Dorsey
Actori: Carmen Argenziano, Horatio Sanz, Luis Guzmán
An: 2015
Gen: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 7.4


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Don Quixote The Ingenious Gentleman of La Mancha

Indefatigable actor-regizor-profesor-artist de James Franco ar putea avea roluri în titlul Sundance viitoare I sînt Michael. Si regina desertului, setat la premiera la Berlin, Werner Herzog. Dar primul său festival opresc din acest an a fost Palm Springs, unde a prezentat Don Quixote: Gentlemana ingenioasa din La Mancha. O destul de plăcută dacă picarescă low-cheie, care a fost regizat de 10 de studenti USC lui Franco și scrise de alte opt persoane.

Actorii Carmen Argenziano și Horatio Sanz au o minge ca eroul titular și partenerul lui loial. Respectiv, in timp ce Franco are un rol hammy care este elementul cel mai tonally problematică a acestui efort de colaborare în alt mod. Mai degrabă coerent de sprijin. Ofertele VOD decente ar trebui să fie în cărți și la alte festivaluri de asemenea. Va mai probabil cald la acest lucru refreshingly mai ușoare, în timp ce directorii newbie sperăm că va fi în măsură. Să pună primele lor experiențe cu privire la set-o bună utilizare pe propriile lor proiecte, mai personale.

În multe feluri, istoria de producție a acestei adaptări amuzant Cervantes grosieră amintește de mâna lui Franco în C.K. Williams. Filmul biografic al lui Tar (mai târziu redenumit The Color of Time), pe care elevii săi de pe cealaltă coastă. La Universitatea din New York, regizat împreună în 2012. Pentru Quixote, există și o listă lungă de tinere aspirante regizorale – aici, David Beier, Dave Dorsey, Mahin Ibrahim, Austin Kolodney, Will Lowell, Drue Metz, Brandon Somerhalder, Alana Waxman, Jon YonKondy și Xu Zhang – și nu este clar cine a fost exact responsabil.


Trailer Don Quixote The Ingenious Gentleman of La Mancha