Meet the Fockers (2004) Film Online Subtitrat

Regia: Jay Roach
Actori: Ray Santiago, Tim Blake Nelson, Alanna Ubach, Robert De Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Owen Wilson
Anul: 2004
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 115 minute
IMDB: 6.3/10 din 131965 voturi

Acum 4 ani spectatorii din intreaga lume au fost invitati sa petreaca cu “sora medicala” de sex masculin Greg (de fapt Gaylord) Focker interpretat de Ben Stiller un weekend ce avea ca scop cunosterea viitorilor socri. Acel weekend de pomina a inclus pierderea bagajului, incendierea curtii si cat pe ce a casei, accidentarea viitoarei cumnate care se pregatea de nunta, vopsirea pisicii si o sedinta cu detectorul de minciuni administrata de viitorul socru, Jack Byrnes (Robert De Niro). Acest “Meet the Fockers” despre care Greg stia ca este un pensionar floricultor se dovedeste a fi un pensionar CIA suspicios si refractar. “Cercul increderii” creat de Jack Byrnes nu il includea si pe Greg la inceput.

loading...

Filmul s-a numit Meet the Parents – Un Socru de cosmar la noi iar finalul lasa loc de o continuare, Jack Byrnes spunand ca dupa atatea aventuri cu viitorul ginere nu mai ramanea decat sa-i cunoasca parintii. Un socru de cosmar a acumulat peste 300 milioane de dolari in toata lumea iar actualul Doi cuscri de cosmar are deja peste 200 milioane de dolari numai in SUA si Canada. Are deasemenea recordul celui mai bun weekend ca incasari intre filmele Meet the Fockers lansate de Craciun. Greg a patruns in “cercul increderii” si impreuna cu Pam planifica deja nunta. Mai este un singur amanunt care trebuie si el clarificat – cuscrii trebuie sa se cunoasca intre ei in Meet the Fockers.

Asa ca toata familia Byrnes insotiti de Greg pleaca spre domiciliul familiei Focker situat in Insula Focker – denumita asa chiar de ei. In urmatoarele 48 de ore cuscrii vor avea ocazia sa se cunoasca si sa se studieze reciproc. Inceputul e promitator cel putin pana ce Jack constata ca parintii declarati drept avocat si doctorita sunt niste tipi libertini si foarte excentrici. El sta acasa de cand s-a nascut Greg, pentru a-l creste iar ea este consilier sexual pentru cupluri de varsta a treia!! Mai apar si alte probleme – cu toaleta din confortabilul autobuz dotat de Byrnes cu tot confortul, cu fotbalul cam ciudat care se joaca acolo, cu sosul cubanez foarte special, lipiciul si cate si mai cate. Dar in fond e vorba doar despre un weekend asa ca ce se poate intampla rau intr-un weekend Meet the Fockers?

Ca o regulă categoric, evit situațiile început “Meet the Fockers”. Deci lasă-mă să-l pună în acest fel. Dacă te-ai dus la “Meet the Parents” (2000), probabil veți găsi te merge la “Doi cuscri de coșmar”, pentru că după ce sa întâlnit un set de părinți nebun, esti curios despre celălalt set. De asemenea, ați putea fi genul de persoana care consideră că este distractiv să menționăm că sunteți pe cale de a Doi cuscri de coșmar. În cazul în care MPAA a obiectat la titlu, apropo, realizatorii produs mai multe persoane reale care au spus ca au fost Fockers, și mândru de asta.