Doamna America – Mistress America (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Noah Baumbach
Scenariu: Noah Baumbach, Greta Gerwig
Actori: Greta Gerwig, Lola Kirke, Seth Barrish
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Doamna America – Mistress America

Tracy (Lola Kirke) este o studentă singuratică din New York care nu are experiențele incitante. De studentă și nici stilul de viață fascinant pe care și le-a imaginat. Dar, în scurt timp, viitoarea ei soră vitregă, Brooke (Greta Gerwig). O fată aventuroasă, își face apariția, o salvează de dezamăgire și îi oferă tot felul de experiențe nebunești.

Noe Baumbach a lansat în acest an două comedii. În mod surprinzător, povestea incoerentă „While We’re Young” despre criza vârstei a doua. A avut încasări de trei ori mai mari decât această comedie despre newyorkeza de 30 şi ceva de ani (Greta Gerwig). Care îşi ia noua ei soră vitregă (Lola Kirke) într-o o aventură ca să-şi găsească adevarata chemare în viață. Care include în mod natural o oprire la casa de un fost iubit din Connecticut. „Mistress America” este filmul cel mai vibrant al lui Baumbach de la „Câinele şi pisica”, dar a căzut şi el victimă blestemului Sundance 2015.

Va avea loc la New York despre acum, “Doamna America” se concentrează pe viața lui Tracy, care este un boboc în colegiu. Ea aspiră să fie un scriitor ușor de spus, pentru că e distant, detașat, singur, și caută prieteni. Mama ei recasatoreste așa că Tracy are o soră-sa-fie mai în vârstă în Brooke, una dintre acele forțe cinematografice ale naturii ca o tânără Katherine Hepburn, probabil. Brooke ia Tracy în viața ei de spectacole tarziu-noapte de concert, de mare putere de filare, moda, finante, apartamente clandestine, iubitori nu sunt prezenti si un restaurant de afaceri în curs de formare.


Trailer Doamna America – Mistress America