Dl Peabody şi Sherman – Mr Peabody & Sherman (2014) DUBLAT Online

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Producator(i): Jay Ward , Craig Wright
IMDB: 6.9
Regia: Rob Minkoff
Actori: Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert

Nu sunt convins că lumea într-adevăr nevoie de un buget mare, 3-D, de lung metraj repornire a aventurile „Dl. Peabody şi Sherman”, dar aici este. E mai bine decât în ​​regulă, și câteva elemente cânta; dar în general se frustreaza. Delicii sale provin din dorința de a se îndepărteze de la formula, dar formula totuși reguli.

Imaginea se bazează pe clasice pantaloni scurți Jay Ward care utilizate să apară pe Rocky și Bullwinkle lui animat spectacol de varietăți, înapoi în timpul târziu perioadă Jurassic TV. Regizorul filmului Rob Minkoff („The Lion King”) și scenaristul lui Craig Wright („Lost”) nu se bate în încercarea de a reproduce fiecare nuanta. Au păstrat relația centrală între un caine geniu (Ty Burrell) și fiul său adoptat uman (Max Charles), plus masina timpului călătoresc în, și câteva din jocuri de cuvinte oribile nerușinare domnului Peabody (la un moment dat pooch spune băiatul lui că piramidele din Egipt au fost concepute de „unii Giza vechi”). Orice altceva, deși, a fost fibră sus, aparent pentru a aduce „Dl. Peabody şi Sherman”, în conformitate cu stilul casei neoficial de animație studio american. Mă refer la un set familiar de calități dezvoltate pe parcursul Disney renașterea anilor ’80 și începutul anilor ’90 „sfârșitul, și perfecționat, în cazul în care este cuvântul, prin seria” Shrek „, iar filmele într-o” Shrek „-cum ar fi venă.

Pe serii Ward, The draughtsmanship a fost simplu, iar personajele au fost atat de abia-animat care păreau să alunece pe ecran, cum ar fi cifrele dintr-o carte pop-up. Acest film, în schimb, este valabil pentru stralucitoare, state-of-the-art. Desenele sunt foarte stilizate, dar cu elemente incongruente. Nuanțe realiste și blockbuster-film-stil de acțiune (virtuală) Filmări par în contradicție cu filmul „Dl. Peabody şi Sherman” lui Eisenhower-Kennedy masini epoca, haine, coafuri si arhitectura; Idem personajele cu lor Ward stil Bobble-capete și organisme sticklike și arme.