Django Unchained (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Django dezlănțuit
Regia: Quentin Tarantino
Actori: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson
Anul: 2012
Gen: Drama, Western
Durata: 165 minute
IMDB: 8.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Istoricul devine o noua rescriere dramatic, Quentin Tarantino stil, în Django Unchained, un film Jokey, discursivă, idiosincratic și spirit care face să sclav proprietari ceea ce a făcut Inglourious Basterds la naziști.

Aplicarea formatul episodic și șablonul vizuală a western clasic și spaghete într-o saga răzbunare cea mai mare parte stabilit în Deep South chiar înainte de războiul civil, filmul face un punct de împingere salbaticia sclaviei în prim-plan, dar face acest lucru într-un mod care, mai degrabă uimitor concordă cu sensibilitățile istorice, stilistice și de benzi desenate sporite în joc. Anecdotice-odisee ca structura acestei lungi serii de Django Unchained, flecar, ar putea fi considerată indulgent, dar Tarantino injecteaza materialul greu cu atât de multe atingeri umoristic, surprinzătoare și neașteptate care se constant de stimulare. O distributie extraordinara si elemente de acțiune și comedie puternici vor atrage un public destul de mare la nivel internațional, cu toate că dezgust pentru obiectul și de decolare ireverențioasă despre un subiect tragic s-ar putea face unele telespectatori potențiali ezita in filmul Django Unchained.

loading...

Afinitatea lui Tarantino pentru cultura negru și interesul negrii căile și albul se referă au fost întotdeauna evidente, dar n-au mai fost niciodată față și centru, în măsura în care acestea sunt în Django Unchained. Unii ar putea obiecta la tonul scriitorului-regizor, libertăți istorice, japes desenate sau alte probleme, dar nu poate fi vorba care primește arborele aici: Aceasta este o poveste de răzbunare justificată, pur și simplu, și nu paleface este cruțat, chiar The Good german, care facilitează transformarea unui sclav intr-un vânător care nu se iau prizonieri de albi care tranzactioneaza în trup negru.

În esența sa, apoi, filmul Django Unchained împarte în întregime rațiune de a fi cu Basterds, care a culminat cu o conflagrație care a distrus fancifully regimul nazist. Este prezentat, însă, ca o călătorie de lungă durată, una care simte – atât în ​​timpul său de funcționare echivalent și mărire luxuriant de materie, fără îndoială, accidentale – destul ca Sergio Leone mare Cel bun, cel rău, cel urât. Toate la fel, o mai puțin cunoscute regizorul italian multor western, Sergio Corbucci, este a lui Tarantino a declarat piatra de încercare aici. Corbucci a făcut inițial Django, in care joaca Franco Nero, în anul 1966, după care s-au zeci de sechele neoficiale, deși niciunul nu a făcut de Corbucci. (Django Unchained)

Imprime la o dată “60 de ani simpatii arhivari prin utilizarea unui vechi Columbia Pictures logo, luminoase credite de deschidere de culoare roșie susținută de un cântec de Vest auto-conștient cornball și un plumb în titlu anunțând că este 1858” undeva în Texas Django Unchained, “Tarantino face anacronic utilizarea câteva fotografii zoom cu arc pentru a introduce Dr. King Schultz (Christoph Waltz, în care curge încuietori sare-si-piper și barba), un vânător de recompense german dându-se drept un dentist itinerant, așa cum sunt anunțate de către un molar mare, care jiggles pe un arc deasupra vagon lui mici.

Spre deosebire de cei mai mulți oameni din Vechiul Vest, Schultz este un om vechi World of multe cuvinte, mai rar, folosind una în care patru sau cinci vor face ca el articulat și amuzant se explică într-o succesiune de derbedei sceptic și bine înarmați. Dupa ADO verbală considerabilă, el ia în jos liderii unei bande lanț de sclavi, dintre care unul, Django (Jamie Foxx), pot identifica notorii casante Brothers, pentru care Schultz speră să colecteze recompensa considerabile.

Eliberarea slave din lanțurile sale in filme online Django Unchained, impecabil manierat Schultz este politicos si de afacere cu shimbarea Django într-un fel, aceasta din urmă cu siguranță nu a experimentat, punandu-l pe un cal, oferindu-i 25 $ pe frate, dacă le găsesc și cinic l marș într-un salon în orașul următor au lovit spre uimirea căscat al localnicilor. Exprimându-și convingerea personajului in inteligenta lui și un deliciu negustor în priceperea la con, Waltz oferă o performanță minunat mare, care insuflă viață în film Django Unchained de la început. S-ar putea, de fapt, să fie un element de fairplay în Tarantino face lui Waltz german un om exemplară de această dată în jurul valorii de după rândul său nazist mizerabil actorului în Basterds, pentru care a câștigat un actor de sprijin Oscar.