Dixieland (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Crima
Scenariu: Hank Bedford
IMDB Rating: 5.2
Regizor(i): Hank Bedford
Actori: Chris Zylka, Riley Keough, Faith Hill

loading...

Un spectacol de plumb sclipitoare, o afacere bună a inimii și un sentiment parfumat de loc doar despre a compensa unele povestiri moale și un ton forțat elegiac în Hank Bedford lui Mississippi-set potboiler, “Dixieland”, care utilizează un cadru crimă-thriller standard problemă ca o carja pentru o poveste de dragoste mult mai interesant. Oferind un exemplu amendă pentru Chris Zylka ca un tânăr fost condamnat care se indragosteste de stripteuză alături, PIC poate atrage bine curiozitate datorită sprijinirea roluri de stele țară Steve Earle și aproape de nerecunoscut Faith Hill, dar VOD pare finală de cel mai probabil destinaţie. . Setarea saga lui în Pearl, domnișoara, Bedford intersperses interviuri reale cu hardcases locale – Dixieland – traficanti de droguri foști, decapanți, vânători de joc – alături de propria sa poveste fictiv, o tactica cu două tăișuri care detaliază setarea în timp ce, de asemenea, la ori să atragă atenția povestea relativ cliched aceste viniete întrerupe. După câteva interviuri și câteva dezorientante flashback-uri / Flash-înainte, zerourile de film din pe un tânăr pe nume diform Kermit (Zylka), care este pe cale de a fi eliberat din închisoare.

Așa cum am învățat in Dixieland, Kermit este un copil, în general, blajin, care a fost prins în comerțul cu droguri locale, și ștampilat biletul la stilou, atunci când a încercat să tragă un proprietar bandă club vile numit Larry Pretty (Brad Carter) care a prins într-o cadă cu hidromasaj cu mama lui (Hill, într-un rol obosit lume-impresionant curățate de toate glamour superstar). Filmul nu este niciodată mai naturalist decât în ​​scenele sale timpurii de Kermit de așteptare pentru o plimbare în afara închisorii, sau languros agățat în jurul remorcă mamei sale în prima zi înapoi, încercând să se bucure de noua sa libertate în timp ce conștienți de lipsa de oportunități de a face o mare parte din nimic cu ea. Cu vechiul său amic de funcționare (RJ Mitte) în speranța de a imediat re-recruta i pentru un loc de muncă mare, și destul – Dixieland – un personaj negativ pantomima cu un chefal gras și obiceiul de a cere libertăților din fetele din angaja sa – lungite cu rea intenție în aripi, Kermit găsește consolare în frumusețea de fum cu ochi care trăiește o dublă la nivel jos. Rachel (Riley Keough) este un alt copil, în esență, bun, cu perspective limitate, având doar a apelat la stripare pentru a ajuta la susținerea mama ei terminala bolnav.

Zylka, cel mai bine cunoscut pentru rolul său în “Dixieland” funcționează excelent de a vinde personajul lui, cuie o combinație calibrat cu precizie de senzualitatea leneș, puțin-boy-a pierdut inocența și fierbe de furie-șurub slăbit, fără overselling oricare dintre aceste elemente. El și Keough schimb cu unele dialog încă credibil dură în scenele lor împreună, și curte lor grăbit conține momente de dulceață reale într-o narațiune care doar pare a avea un rezultat posibil. În ciuda pailapul a tropilor shopworn – un fost condamnat sunat pentru un ultimul loc de muncă, o stripteuză cu o inimă de aur, vise tragice ale scăpa de acest oraș-un cal – Bedford oferă unele rute ocolitoare interesante ca filmul Dixieland ambles irevocabil spre ei deznodământ. Mai ales, el se oprește deseori pentru montaje vizuale swoony, Malick-îndatorate chiar și atunci când elemente criminale povestea încep a lovi cu piciorul în uneltelor, iar aceste interludii dovedesc mișcătoare și indulgent cu sine în aproximativ egală măsură.