Divergent (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, Mister, SF
Producator(i): Evan Daugherty, Vanessa Taylor
IMDB: 6.7
Regia: Neil Burger
Actori: Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Divergent

Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-și descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărțită în categorii clar delimitate în funcție de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deși pare o fată obișnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparține niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmărește distrugerea tuturor „divergenților” și trebuie să înțeleagă de ce sunt periculoși înainte de a fi prea târziu.

Celor carora Jocurile Foamei le-au placut, vor indragi si acest film cu siguranta. Un film bun, poate mult mai bun decat ma asteptam. Personajul principal foarte bine interpretat iar povestea de dragoste desi evidenta inca din momentul in care Tris ajunge la Neinfricati. A fost cat se poate de neasteptata avand in vedere statutul lui Four. Super filmul si din punctul meu de vedere va avea si continuare.

Am vazut filmul si mi s-a parut interesant. Filmul m-a trimis la carti (Divergent, Insurgent, Allegiant). Cartile mi-au ridicat intrebari. Nu despre calitatea scenariului, a felului cum joaca actorii, a cum ar fi fost mai bine scris etc. Ci intrebari despre cine sunt , de ce sunt asa, ce vreau. Mi se pare neverosimil sa spui ca este un prag (de varsta) in care sa spui ca ai raspunsurile si ca ele te multumesc. Eu consider natura umana / omul ca fiind ceva mult prea complex, si prea intriganta ca sa fie tratata cu lejeritate, dar totul tine de gusturi!


Trailer Divergent