Disconnect (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Henry Alex Rubin
Actori: Paula Patton, Alexander Skarsgård, Jason Bateman, Max Thieriot
Anul: 2012
Gen: Drama, Thriller
Durata: 115 minute
IMDB: 7.6

loading...

Un avocat dependent de muncă, mereu cu telefonul în mână, nu îşi poate găsi timp să comunice cu familia lui. Un cuplu este atras într-o situaţie complicată când secretele lor sunt expuse în mediul virtual. Un fost poliţist, văduv, încearcă să îşi crească fiul răutacios care hărţuieşte virtual un coleg de clasă. O jurnalistă ambiţioasă vede o poveste înălţătoare pentru cariera ei într-un tânăr care prestează servicii pe un site pentru adulţi in Disconnect. Cu toţii sunt străini, vecini sau colegi, iar poveştile lor se intersectează în acest thriller dramatic despre oameni obişnuiţi care încearcă să se apropie în această lume ciudată.

Cindy (Paula Patton) și Derek (Alexander Skarsgård) sunt un cuplu frumos după cum veți vedea vreodată, dar sunt în doliu peste pierderea copilului lor, și căsătoria lor deja tulburat este testat în continuare, atunci când identitatea lor sunt furate de pe Internet – cel mai probabil din cauza Cindy își petrece majoritatea ziua ei on-line in Disconnect, în special chat cu un om care pretinde a fi un văduv și pare interesat în îndeplinirea ei în persoană. Nina (Andrea Riseborough) este un reporter ambitios si viclean de televiziune pentru un post local care loveste o conversație webcam-cu un model mai vechi de 18 ani sex Internet (Max Thieriot) în speranța de a-l interviu pentru o expune pe prădători care recrutează fete adolescente și băieți pentru a deveni interpreți porno online.

Jason (Colin Ford) și Frye (Aviad Bernstein) sunt un cuplu de smart-fund golani skateboard care viza tocilar muzica ciudat Ben (Jonah Bobo) pentru o glumă on-line extins în care se prezintă ca o fată fictiv cu o pasiune Facebook pe Ben. Rețineți că toate aceste conflicte și relații sunt inițiate prin intermediul laptop-uri, iPad-uri și telefoane mobile. Oameni cad în dragoste, exploata un altul, dezvăluie secretele in Disconnect, cele mai profunde și chiar acte criminale comit – înainte de toate e un singur întâlnire față-în-față. Asta e greu un salt dramatic, având în vedere că în lumea reală, un jucător de fotbal All-american și o mass-media la nivel national s-au convins fotbalistul a avut o prietena iubitoare, grijulii care a murit de cancer – o prietena el nu ar întâlnit de fapt, în persoană, pentru că se pare că nu a existat in filmul Disconnect.

Suntem presupune mai cinic și mai sofisticate, și noi suntem cu siguranță mai mult savvy tehnologic (de la o vârstă din ce în ce mai mici) decât oricare generație din istorie – dar suntem încă atât de credul si naiv suntem de fapt surprins sa afle site-uri de social media monitorizează fiecare link facem click, fiecare “Like” ne place, fiecare produs noi Instagram. De lucru de la un puternic, autentic-sondare și se deplasează scenariu de Andrew Stern, director Henry Alex Rubin are un loc de muncă poruncitor de stabilire a cauzei în fiecare poveste Disconnect astfel incat sa putem intelege modul in care toate aceste persoane inteligente pot face astfel de decizii proaste și să acționeze într-o astfel de mod neglijent în timp ce ciugulit departe la tastaturile de diferite dimensiuni. Oriunde ne întoarcem în acest film, nu acționează puternic. Riseborough este genial ca reporter local de televiziune a căror ambiție depășește cu mult set ei de calificare și etica ei. Kyle Thieriot este un păun avansând și agresiv suportabil, dar știm că este bravadă mascare nesiguranța lui imensa Disconnect.

Jason Bateman dă una dintre cele mai bune performanțe dramatice ale carierei sale ca un avocat cu cifră octanică ridicată, care a legați la BlackBerry și undele lui de pe preocupările soției sale despre fiul lor aproape mut in Disconnect. Toate actorii tineri rândul său, în lucrarea fine, mai ales Colin Ford ca Jason, bătăușul online, care începe să se simtă remușcări despre torturarea ciudatul clasă – dar nu suficient remușcări, și nu destul de repede. Frank Grillo oferă locul de muncă, de atribuire demn ca tatăl lui Jason, un fost polițist acum de lucru ca un detectiv particular specializat în infracțiuni de Internet.