Dirty Dancing (1987) film online subtitrat

Regia: Emile Ardolino
Actori: Patrick Swayze, Wayne Knight, Jennifer Grey, Neal Jones, Kelly Bishop
Anul: 1987
Gen: Drama, Muzical, Romantic
Durata: 100 minute
IMDB: 6.9

loading...

Ei bine, trebuie să-l de mână “Dirty Dancing”, pentru un singur lucru, cel puțin: Are o mare titlu. Titlul Dirty Dancing și anunțurile par să promită un tur cu ghid în practicile anarhice ale poftei adolescenta neîmpiedicat, dar filmul Dirty Dancing se dovedește a fi o poveste obosit și necruțător previzibil de dragoste între copii care provin din medii diferite. Filmul are loc la un complex hotelier care cred se presupune a fi în Catskills. Hotelul este condus de Jack Weston, care vrea să joace pețitor pentru fiul său respingător. În cazul în care familia Houseman verifică în, el introduce imediat brat de a baby Houseman (Jennifer Grey), fiica lui Dr. Houseman, dacă veți obține punctul.

Pat nu-i place BRAT, și ea se trezește plictisit de oamenii bătrâni de la hotel. Dar din dormitor în spate aude ritmul insistent de rock ‘n’ roll, iar atunci când ea se furișează o privire în interiorul găsește personalul hotelului angajat într-o secvență de dans orgiastic. Eu folosesc cuvantul “secvență” voit. Actorii joacă personalul în acest film Dirty Dancing sunt astfel de dansatori buni, iar dansul lor este atât de overchoreographed, că nu există nici o îndoială acestea sunt doar copii obișnuiți care pot dansa destul de bine. Nu. E destul de clar că sunt într-un film.

Pat se îndrăgostește de cel mai bun dansator cauta, un jock frumos pe nume Johnny Castle (Patrick Swayze), care dansează profesional în spectacol hotelului. La început, el nu acordă multă atenție ei, dar apoi el începe să cam place copilul, ca și în milioane de alte filme. Între timp, un chelner impregnează partener Swayze, iar atunci când există o situație de urgență, Pat cere tatăl ei pentru a ajuta. Tatal ei (Jerry Orbach) presupune că Swayze a fost tatăl copilului, și așa el este violent opune la orice poveste de dragoste între copii lui și acest nemernic gras.