Dincolo de Viata – After Life (2009) film online subtitrat

Regia: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
Actori: Chandler Canterbury, Sam Kressner, Doan Ly, Jack Rovello, Liam Neeson
Anul: 2009
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 104 minute
IMDB: 6.0/10 din 19981 voturi

“Voi oameni!” spune Eliot Deacon din păcate, și cu un dram de frustrare. El se referă la cei morți. Ele sunt whiners. Nu sunt gata să moară, le-am luat de afaceri neterminate, există lucruri pe care le mai doresc, certificatul de deces este greșită, și pe și de pe și de pe. Diacon, ca un antreprenor de pompe funebre, trebuie să pune sus cu acest lucru.
Ia Anna ca exemplu. Dincolo de Viata: Ea a condus la distanță de o cina dezastruos cu prietenul ei, a fost excesul de viteză într-o noapte ploioasă, și a fost ucis într-un accident. Acum, aici e pe o lespede de porțelan în camera lui prep, spunându-i că a fost o greșeală. Diacon încearcă să motiv cu ea. El chiar o arata semnatura legistului pe certificatul de deces. Dar nu. E în viață, cum poate vedea clar. În plus, dacă e așa de sigur că e mort, de ce a bloca cu grijă ușa din exterior ori de câte ori părăsește camera?
“Dincolo de Viata” este un film ciudat că declară niciodată în mod clar dacă Anna (Christina Ricci) este mort sau viu. Ei bine, nu în viață în sens tradițional, ci viu într-un fel de stare de mijloc între viață și moarte. Corpul ei este probabil mort. Ea nu are nici o puls, si nu ne asumam sângele ei a fost înlocuit cu lichid de îmbălsămare. Cu toate acestea ea protestează, susține, pot sta până și pentru a muta în jurul. Este Deacon (Liam Neeson) singurul care poate vedea acest lucru? Poate că e fantezii? Nu, baietelul Jack (Chandler Canterbury) o vede de asemenea, printr-o fereastră. Jack spune prietenul ei Paul (Justin Long). El crede. Dincolo de Viata: A avut o mare dificultate accepta moartea ei. El mai are încă inelul de logodna a planificat să-i ofere pe acea noapte fatidică.

loading...