I Origins – Dincolo de stiinta (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, SF
Producator(i): Mike Cahill
IMDB: 7,3
Regia: Mike Cahill
Actori: Michael Pitt, Steven Yeun, Astrid Bergès-Frisbey

“Dacă analiza științifică ar concludent pentru a demonstra anumite pretenții în budism pentru a fi false, atunci trebuie să acceptăm concluziile științei și abandoneze aceste afirmații.” – Dalai Lama XIV, in Dincolo de stiinta.
Conflictul dintre știință și religie, fapt și credința a fost un punct de plecare pentru o mare ficțiune de secole.Dincolo de stiinta: Mike Cahill, scriitorul / directorul “Another Earth” și “I Origins”, este fascinat de cazul în care acestea puncte de vedere conflictul aparent diametral opuse sau, mai interesant, se intersectează. Putem fi științifică și credincios? Putem crede în forțele dincolo de controlul nostru așa cum trăim într-o lume din ce în ce fascinat explica cum funcționează totul? Cu “I Origins” Cahill ia acest conflict intern comun în atât de mulți oameni și cuie ceva de un film Dincolo de stiinta de puzzle pe ea ca un singur om știință minte experiențele ceea ce el nu poate explica cu un motiv traditional. Este un film care poate frustra uneori în personajele sale de sprijin, dar Cahill și turnați lui talentat sunt unapologetically dispuși să exploreze fel de necorporale complexe, care regizorii ignoră adesea sau pur și simplu se transforma in prostii pretentioasa.
Dr. Ian Grey (Michael Pitt) este obsedat cu ochiul uman, unul dintre elementele de biologie, care ne face unici și că religiile din întreaga lume au folosit ca dovadă a Creatorului Divin. Cu toții avem date biometrice ochi care sunt specifice pentru noi, și diferite culturi au privit ochi ca o fereastra a sufletului sau chiar amprenta unui creator. Grey vrea pentru a ajunge la partea de jos a evoluția ochiului, de lucru cu colegii Kenny (Steven Yeun) și Karen (Brit Marling). Apoi il intalneste pe un model al cărui ochi esență-l ia prizonier emotional.

loading...