Dincolo de orizont – Beyond Skyline (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Liam O’Donnell
Actori: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Iko Uwais, Callan Mulvey, Valentine Payen
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dincolo de orizont – Beyond Skyline

Dupa aparenta victorie a extraterestrilor din prima parte, oamenii au un aliat in randul lor – pe Jared; vine timpul victoriei pentru oameni!

loading...

La aproape trei ani după ce filmările au fost terminate, continuarea filmului Skyline, ce se intitulează acum Beyond Skyline, este mai aproape de lansare.

A trecut ceva mai mult timp, dar, în cele din urmă, continuarea filmului Skyline din 2010, este gata să se dezlănţuie în cinematografe pentru o perioadă limitată, şi pe platformă VOD, mai târziu. Adoptând numele de Beyond Skyline, noul film, şi-a început producţia acum trei ani.

Evenimentele din Beyond Skyline, se vor întâmpla în paralel cu cele ale primului film. Actori ca Iko Uwais, Callan Mulvey și Bojana Novakovic joacă în film. Alături de capul de afiş al filmului, Frank Grillo, care s-a făcut remarcat în filmul Captain America: Civil War.

Liam O’Donnell, cel care a scris scenariul primului film se află de data aceasta în spatele camerelor de filmat şi pe scaunul de coordonare a regiei.

Setat a avea povestea simultan cu filmul Skyline, dar într-o altă locație din timpul invaziei extraterestre din întreaga lume. Mark (Frank Grillo), un detectiv dur, se lansează într-o călătorie neobosită pentru a-și elibera fiul. Trent, dintr-o navă de război extraterestră.