Din Vegas in Macau 2 – From Vegas to Macau 2 (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie
Scenariu: Jing Wong
IMDB Rating: 5,3
Regizor(i): Jing Wong
Actori: Nick Cheung, Yun-Fat Chow, Daniel Garcia

loading...

Muls vaca lui numerar până udders sale zbârci, Hong Kong, împăratul kitsch Wong Jing ofera un loc de munca topor cu “Din Vegas in Macau 2,” o tumbă cazinou care nu a re-crea acțiunea dinamică și distractiv caraghios a lovit inițial. Punerea eroul său cardsharp prin diverse escapade din Thailanda care dovedesc în mare măsură irelevante pentru misiunea sa de a răsturna un sindicat de jocuri de noroc, filmul shortchanges turnat sale înstelat cu teren de shambolic și gagurile imbecilă. Totusi, duce Chow Yun-grăsime, Nick Cheung și Carina Lau oferi cele mai bune lor fermecătoare, ajutând pic deveni BO actuală a Chinei Champ – o castigatoare care, probabil, nu se va extinde dincolo de Asia.
Când Wong pionier trilogia “Dumnezeu a Gamblers”, în anii ’90, filmele “elemente de energie și dorința împlinire guraliv potrivit starea de spirit convivial de Anul Nou Lunar, făcându-l un launchpad regulat pentru versiuni festive, in Din Vegas in Macau 2. Cu continent mare-role îmbulzeau cazinourile din Macao, nu e de mirare că 2014 este “De la Vegas la Macau,” care rehashed elemente din “God of Gamblers”, a atras 85 milioane dolari de la Anul Nou de box-office din China. Valorificarea și depășind succesul pe care filmul lui, continuarea a cules mai mult de 97,600,000 dolari în nouă zile, detronarea produs mai bogat Jackie Chan-John Cusack epic război “Dragon Blade.”
“Din Vegas in Macau 2” se deschide pe un iaht în care Ken (Chow), cardsharp extraordinar, este atras într-un joc mahjong, unde are abia o sansa de a scoate în evidență abilitățile sale înainte de o bandă de-bikini îmbrăcat Babes apar pe scena inarmati arme foarte mari. Dar speranțele de apel mai lasciv, seria “Naked Weapon” a la Wong, va fi punctată ca restul firului se dovedește a fi flagrant fără sex dat directorului în cauză.