Din Iad – From Hell (2001) film online subtitrat

Regia: Albert Hughes
Actori: Jason Flemyng, Johnny Depp, Robbie Coltrane, Terence Harvey, Ian Holm
Anul: 2001
Gen: Thriller, Mister, Groaza
Durata: 122 minute
IMDB: 6.8/10 din 84604 voturi

loading...

Oamenii o zi va spun ca am dat naștere la secolul 20. – Dialogul de Jack Spintecatorul aș vrea să cred că Darwin are un caz mai bine, dar eu văd ce înseamnă că. Secolul a fost într-adevăr, într-o etapă pentru impulsurile întunecate ale sufletului, și, recent, am început să mă întreb dacă Jack nu a dat naștere în secolul 21, de asemenea. Gemeni. Pe parcursul a 10 săptămâni, în toamna anului 1888, un criminal în serie a ucis cinci prostituate in zona Whitechapel din Londra. Crimele au fost legate pentru că Spintecătorul a lăsat o marcă, atacarea chirurgical cadavrele într-un mod deosebit de înspăimântătoare. “Mă uit pe cineva cu o cunoaștere aprofundată a anatomiei umane”, spune inspectorul Abberline de la Scotland Yard. O cunoaștere elementară ar fi fost suficientă.

Povestea Din Iad lui Jack Spintecătorul a fost furaje pentru nenumărate filme și cărți, și chiar rapoartele periodice care misterul a fost “rezolvate” nu au reușit să pună capăt curiozitatea noastră. Acum vine “din iad”, un film bogat, atmosferic de frații Hughes (“Menace II Society”), care o numesc un “film ghetou”, deși cunoașterea de film, nu ghetou, este ceea ce-i califică.

Johnny Depp joaca rolul Inspector Frederick Abberline, un dependent de opiu, acesta visele alimentate cu fum produc perspective psihice în crimă. Ecoul Sherlock Holmes, un alt adept al conductei, este de necontestat, și “Din Iad” furnizează erou cu un sidekick Watsonoid în Peter Godley (Robbie Coltrane), un polițist atribuit lansare Abberline din peșteri, l amintesc ușor de datoria sa, îl proteja de rău, și Marvel la cunostintele sale. Depp joaca rolul lui comedie foarte, foarte subtil – așa amuzant că speră noi cred că e serios.