Din greşeală împreună – Blended (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Romantic
Producator(i): Ivan Menchell, Clare Sera
IMDB: 6.5
Regia: Frank Coraci
Actori: Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey

loading...

Revelația mai șocant să vină de la cel mai recent film cu Adam Sandler, „Blended” nu are nimic de-a face cu orice glumă brut-out sau gag adolescent, nimic de-a face cu vărsături proiectil sau excremente murdar sau copii comporta în moduri sălbatic nepotrivite în căutarea de un râs ieftine.

Mai degrabă, este faptul că „Din greşeală împreună” nu este complet teribil. Vreau să spun, desigur, este groaznic, dar un anumit nivel de îngrijire pare să fi fost luate aici în comparație cu multe încercări recente Sandler, la „comedie”. Barul este doar atât de scăzut, oamenii. E doar plutind acolo deasupra solului.

Aici este principala diferență dintre „Din greşeală împreună” și alte ieșire lui în ultimii ani, eforturile de a pălmuit-împreună ca „Nevastă de împrumut”, „Jack și Jill”, „Ăsta e băiatul meu” și filmele „crescuți Ups”: Există un sentiment vag de coerență tonale. Întrucât atât de mulți dintre filmele sale sunt doar raunchfests convinsi până la sfârșit, atunci când într-o limbă de pantofi sentimentalism fals, lipicioasă, există în „Blended” un veritabil prin linie de suferință familiale și perseverență. Un film decent poate fi de fapt îngropat aici pe undeva adânc, adânc în jos. Lumea nu va ști niciodată.

Un alt element care face „Din greşeală împreună” admisibil este de chimie ușor Sandler cu Drew Barrymore, sa co-star in 1998, „The Wedding Singer” și 2004 de „50 First date.” După toți acești ani, Barrymore are încă o prezență unflappably însorită de pe ecran, și ea și Sandler bătaie de joc cu fiecare alte confortabil. (Director „Blended” Frank Coraci, de asemenea, le regizat împreună în „The Wedding Singer”.) Din nou, sclipiri de posibilitate sunt evidente, și sunt frustrant.