Dilwale (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, Crima, Indiene
Scenariu: Yunus Sajawal , Farhad
IMDB: 5.5
Regizor(i): Rohit Shetty
Actori: Shah Rukh Khan, Kajol, Kriti Sanon

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dilwale a lansat la nivel mondial, iar D-zi în cele din urmă a sosit atunci când toți telespectatorii pot vedea acest lucru ce acest film Dilwale extrem de exagerat este vorba. Acest lucru regizoral Rohit Shetty a fost de luare de știri din prima zi, de la turnare Shahrukh Khan ca de plumb principal, pentru a aduce înapoi SRK-Kajol împreună, după un decalaj mare de 5 ani, iar în cele din urmă sa “ciocnirea mare cu Bajirao Mastani.

Kajol strălucește în prima jumătate a anului când ea pur și simplu vine în viață pe ecran mare de argint cu performanța ei și frumusețea Fermecatoare! Actrita nu numai ca te uimeste cu frumusetea ei, dar, de asemenea, te șochează cu o poftă de mâncare majoră pe care ai văzut-o cel care vine. Shahrukh Khan pe de altă parte, strălucește în a doua jumătate când el afișează mai multe nuanțe, în caracterul său. Privirea lui aspră este pur și simplu super-sexy si el ne enthralls cu dragoste intensa, calendarul de benzi desenate perfectă și mișcări de acțiune robuste.

loading...

Dilwale este mare o singură dată ceas! Un animator Paisa vasool care a asistat fluiere în teatru de-a lungul! Vizitatorii s-au văzut aclama atunci când filmul a terminat, care arată că Dilwale nu poate fi un clasic iconic cum ar fi Bajirao Mastani dar SRK și turnate te va distra, mai ales daca esti un fan Shahrukh Khan in filme online Dilwale!

Dupa ce ultima lor excursie în Chennai Express, am cam avut o idee vagă despre ce Rohit Shetty și Shahrukh Khan au de gând să ofere în Dilwale. Doar un alt run-of-moara animator tipic. În timp ce Chennai Express nu ma părăsit dezamăgit, nu m-au lăsat în venerație, fie. Dar, Dilwale încă nu reușesc să arate mult mai atrăgătoare din promo-uri, melodii și a remorcii. Și două ore și jumătate mai târziu, am ieșit complet mulțumit.

Direcția de Shetty este minunat, să-l puneți pur și simplu. Viziunea sa și amploarea filmului este de netrecut de orice alt artist de spectacol în acest gen. Nu există compromisuri în privința bugetelor și reflectă pe film Dilwale.