Dil Dhadakne Do (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Indiene, Romantice
Scenariu: Zoya Akhtar , Reema Kagti
IMDB: 6.8
Regizor(i): Zoya Akhtar
Actori: Anil Kapoor, Shefali Shetty, Priyanka Chopra

In Dil Dhadakne Do, Kamal Mehra (Anil Kapoor) este un om de afaceri care detine Ayka, o companie cu privire la pragul falimentului. El are o relație cu probleme cu soția sa, Neelam (Shefali Shah), și doi copii, Ayesha (Priyanka Chopra) și Kabir (Ranveer Singh). Ayesha detine o afacere de succes de călătorie de ei, dar este nemulțumit de căsătoria ei cu Manav (Rahul Bose), care controlează, narcisist și disprețuiește familia lui Ayesha. Kabir participă involuntar în afacere de familie, chiar dacă el tânjește să devină un pilot. În celebrare a Kamal și Neelam lui aniversare de nunta 30, ei invita familia și prietenii lor pentru o croaziera de 10 zile în Marea Mediterană. Printre invitații lor sunt Dl. Sood (Parmeet Sethi) și familia sa. Kamal parcele pentru a obține Kabir căsătorit cu fiica lui Sood, Noori (Riddhima Sud), în schimbul pentru a investi în Ayka lui Dil Dhadakne Do.

La bord in filme online Dil Dhadakne Do, Kabir întâlnește un dansator spirit liber, Farah (Anushka Sharma), și angajează într-o relație romantică cu ea. Noorie, pe de altă parte, se îndrăgostește de Rana (Vikrant Massey), fiul familiei urât de către părinții ei. Kabir și Noorie decide să manipuleze părinții lor să creadă că acestea sunt intalniri fiecare parte, în timp ce continuă relațiile lor. Între timp, Ayesha consideră divorțează de soțul ei, pe care ea crede ca este incompatibilă cu ea; părinții ei, cu toate acestea, sunt ferm împotriva ei. In acest timp, Sunny (Farhan Akhtar), fiul managerului Kamal lui, ajunge pe nava. Este dezvăluit faptul că Sunny și Ayesha datat reciproc ca adolescentii; Kamal, nemulțumiți de relația lor, plătit pentru educația în străinătate Sunny lui pentru a le separa unul de altul. Ayesha își dă seama că ea încă mai găzduiește sentimente pentru Sunny, care este acum un jurnalist de succes. El, spre deosebire de soțul ei, apreciază personalitatea ei puternică.

loading...

Neelam vede Kamal flirtezi cu unul dintre oaspeții de sex feminin, și se întreabă de ce nu-l divorțeze in Dil Dhadakne Do, în ciuda infidelitatile lui din trecut. Între timp, Farah devine cuvânt care Kabir se datorează de a se căsători Noorie, și într-un acces de furie se încheie relația lor. În altă parte, Kamal a încercat Noorie face cu Rana și are o potrivire. El este dus de urgenta la camera de garda de la bord suspectate de a avea un atac de cord, dar se dovedește a fi de gaze stomac exces. În camera de spital in filmul Dil Dhadakne Do, Kamal spune Kabir că a văzut Noorie cu Rana, și îi cere să nu mai fie implicat cu ei. Kabir, într-un meci de furie, admite familiei sale că el știa despre cuplu tot timpul, și că el este în dragoste cu Farah. De asemenea, el le spune cu privire la intenția sa de a nu mai lucrează în afacerea familiei. Mai târziu, în timp ce încerca să împace Manav și Ayesha, Kamal se înfuriat pentru a vedea Manav incorect cu ea. El este de acord cu divorțul și imploră Ayesha iertare. Ayesha reuneste ulterior cu Sunny.

Kabir încearcă să convingă Farah să-l ierte pentru că a mințit cu ea, dar ea sfârșește prin a se concediat de la locul ei de muncă pentru a fi implicat cu un pasager, și lasă nava. Kabir afla despre ea fiind demis de mult după ce nava a plecat in Dil Dhadakne Do. Văzând nici o altă opțiune, Kabir sare de pe nava în speranța de a familiei sale salvarea lui și ajutându-l să ajungă la țărm. Kamal, Neelam, Ayesha, și câinele lor Pluto (voce Aamir Khan) a găsi în cele din urmă o barcă de salvare să-l salveze. Familia Mehra este văzut fericit în prezența celuilalt, pentru prima dată.