Diet of Sex (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice, Erotice
Scenariu: Mighello Blanco, Borja Brun
IMDB Rating: 4.2
Regizor(i): Borja Brun
Actori: Alberto Casqueiro, Antón Lamapereira, Che Mariño

Agate și Marc sunt un cuplu cu probleme. Agate are o afecțiune psihică numită anhedonie, care o împiedică sa raporteze ca a vrut, și chiar de a se bucura de sex. Anhedonia este incapacitatea de a experimenta placerea. O pierdere de interes sau de satisfacție în aproape toate activitățile, inclusiv sex, iar sexul a prezentat mereu o problemă pentru Agate. S-a dus la pat la culcare și de la om la om căuta fără noroc, fericire, nu înțelege că problema nu a fost cu partenerii ei.

loading...

O serie de personaje fanteziste, aduce o notă de umor la această dramă aparentă, pentru a se obține rotația necesară pentru povestea. Plina de erotism, senzualitate, tensiune și umor, face filme erotice Diet of Sex intr-un nou stil de film, în cazul în care corpurile nu se ascund și scenele de sex sunt afișate în mod natural, în mod deschis.Dieta de sex: Un nou gen și o nouă clasificare, ceea ce nu lăsa pe nimeni indiferent.

Efectuată în mod corespunzător, activitatea sexuala poate provoca o serie de beneficii de sănătate, cum ar fi scăderea depresia si stimularea imunității. Activitatea sexuala prevede exercițiu, încurajarea pierdere în greutate, și promovarea health.Some cardiac studii științifice arată că intimitatea este un factor in determinarea durata de viata, iar unele studii neoficiale au arătat că sexul frecvent poate îmbunătăți relationships.Some intim sex-diete implica o rutină de partener exerciții sprijinite de concepute pentru a tonifia muschii si de a imbunatati flexibilitatea.

Un alt tip de Dieta de sex se concentrează doar pe imbunatatirea experientei de sexualitate prin extinderea și amplificarea răspunsului orgasmic. Avocații, inclusiv președintele Academiei Americane de Sexologii clinice, s-au remarcat știința din spatele fitness și relații beneficiile diet.There este, de asemenea controverse cu privire la necesitatea de monogamie în realizarea beneficiile pentru sanatate de sex și / sau intimitate, cu multe susținând că a fi într-o relație monogam este necesar.

Diet of Sex spune povestea Agatha, o tânără care suferă de anhedonie, are probleme sa te bucuri de sex. Viața lui se schimbă complet când întâlnește Marc lucrează ca poștaș. El va încerca să se bucure de Agatha complet sexualitatea lor in Diet of Sex.

Ne confruntăm cu o comedie romantica in care alte personaje apar, de asemenea, ca un sexolog care ajută părinții Marc lui Agate și chiar proprietarul unui restaurant numit tocmai Diet of Sex .Cele două protagoniști Raquel Martinez Marc Rodriguez face o treaba buna de actorie. Raquel da caracterul știe tot ce ai nevoie pentru a fi credibile. În coloana sonora sunt 7 teme din trupe locale (de exemplu, în zona de Vigo și vecinătate).