Dictatorul – The Dictator (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Larry Charles
Actori: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, John C. Reilly
An: 2012
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Dictatorul – The Dictator

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al șaptelea fiu al gloriosului președinte pe viață al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiții tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-ați văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care și-a riscat viața pentru a fi sigur că democrația nu va ajunge niciodată în țara pe care a tiranizat-o cu atâta dragoste, și este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

Pentru inceput o mica precizare.Am vazut la CINEMATOGRAF si mare mi-a fost mirarea sa vad atatia oameni asteptand sa intre si atat de multi iesind – AMUZATI DE FILM. M-am gandit v ca trebuie sa fie ceva. Si asa a fost. Filmul are o poveste mai legata decat BORAT. Putin obositor pentru ca a incercat sa axploateze parca la maxim: COMIC DE SITUATIE. COMEDIE PRIN JOC DE CUVINTE ; Pana si melodii cunoscute introduse pentru a parodia ce inseamna AMERICA SI DEMOCRATIA. Atentie la fundalul sonor sunt in limba araba. Trebuie sa fii atent si la detaliile din imagine.Sunt 2 statui la un moment dat intr-o “pozitie” ca apoi sa le vezi in alta si mai si …


Trailer Dictatorul – The Dictator