Dickensian (2015) Serial Online Subtitrat


Actori: Sophie Rundle, Mark Stanley, Tuppence Middleton, Alexandra Moen, Ned Dennehy, Joseph Quinn , Christopher Fairbank
Anul: 2015
Gen: Drama, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dickensian SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:

S01E14:

S01E15:

S01E16:

S01E17 (lucram la subtitrare):

S01E18 (lucram la subtitrare):

S01E19 (lucram la subtitrare):

S01E20 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Dickensian

Lansat la sfârșitul lui 2015, în decembrie, de BBC, și având 20 de episoade, Dickensian aduce împreună unele dintre cele mai îndrăgite personaje ale lui Charles Dickens.

Acțiunea are loc în Londra Victoriană, iar plot-ul principal este investigația inspectorului Bucket asupra morții lui Jacob Marley, partenerul de afaceri al lui Ebenezer Scrooge, din Poveste de Crăciun. Însă lumea din Dickensian nu se rezumă doar la asta, este împânzită de personaje memorabile și din alte cărți precum Casa umbrelor, Marile speranțe, Oliver Twist și multe altele. Frustrați sau zgârciți fără limite, îndrăgostiți sau manipulatori sentimentali, săraci și foarte bogați, în total peste 40 de personaje din cărțile lui Dickens, foarte bine redate de creatorul și unul dintre scenariștii de bază ai acestui proiect, Tony Jordan.


Trailer Dickensian


Review Dickensian

Tony Jordan, creatorul unor producţii de televiziune celebre, precum “Viaţa pe Marte/ Life on Mars” şi “Escrocii/ Hustle”, spune că. Ar putea să filmeze serialul “Dickensian”, care va avea 20 de episoade, în Europa de Est, întrucât nu a găsit în Marea Britanie un studio potrivit. Pentru această dramă produsă de BBC, a cărui acţiune se desfăşoară la Londra în secolul al XIX-lea.

“La începutul anului viitor ar trebui să construim decorurile pentru acest serial şi. Pentru moment, nu am găsit niciun loc pentru a le amplasa”, a declarat Tony Jordan, miercuri, pentru The Independent. “Nu sunt sigur că îmi doresc ca «Dickensian» să fie turnat în Bulgaria sau în România; nu mi se pare corect. Ar trebui filmat în Marea Britanie”, a adăugat cineastul britanic.

Studiourile britanice tradiţionale, precum Pinewood şi Shepperton, sunt deja rezervate pentru lunile viitoare. In contextul în care producţia cinematografică şi de televiziune din Marea Britanie trece printr-o perioadă de efervescenţă. Stimulată de scutirile şi reducerile de taxe oferite de autorităţile locale. Din acest motiv, mulţi producători britanici au fost nevoiţi să caute spaţii de filmare alternative. Precum depozite şi fabrici abandonate, aşa cum este cazul pentru serialul “24: Live Another Day”. Ale cărui episoade sunt filmate în prezent în clădirea Gillette din cartierul West London.

Tony Jordan intenţionează să creeze un platou de filmare care să amintească de arhitectura londoneză din secolul al XIX-lea, cu “clădiri dărăpănate, alei înguste şi pasarele precare”, precizează The Independent. Platoul va include aproximativ 20 de clădiri, create pentru a semăna cu cele descrise în operele lui Charles Dickens, precum Old Curiosity Shop şi Flagin’s Lair din “Oliver Twist”.