Diablo (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Lawrence Roeck
Scenariu: Carlos De Los Rios, Lawrence Roeck
Actori: Danny Glover, Camilla Belle, Walton Goggins, Scott Eastwood
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 5.7

loading...

Caracterul Scott Eastwood din filme online Diablo, Jackson, devine o dracu ‘de intrare în “Diablo”: usa la o casa de ardere zboară deschis și, susținută de un zid de flacari, el apare în umbră în prag. Când a pași în lumină, o vede ca asemănarea tatălui lui Eastwood, Clint, este frapant. Mințile noastre clipească imediat înapoi la western lui Clint, dintre care multe “Diablo” flagrant rupe off. “The Outlaw Josey Wales”, “Unforgiven” și “High Plains Drifter” toate primi striga-out ca Eastwood mai tineri trece prin ritmurile familiare de răzbunare și regret. Din păcate, prima de Vest nu fie la fel de bun ca oricare dintre filmele Diablo evocă. complot sa este un amestec de “profan tie”, “Căutătorii” și “Îngerul Inima.” Ca stă bine într-un comunicat ianuarie este, de asemenea, un candidat devreme pentru cel mai rău lista de 2016 de filme.

“Dar cine se roagă pentru Satana?” Un citat pe ecran de Mark Twain solicită la începutul filmului. (Răspunsul este bunica lui Satana, dar am face o digresiune.) Suntem informați că următorul e 1872, la șapte ani după Războiul Civil. Jackson a încercat în general Sherman, și, ca deschide “Diablo”, soția lui Michael Jackson a fost răpit de către cei care incendiate casa lui Diablo. “A fost luată”, explică Jackson pentru oricine care va asculta, și unul speră că va avea un anumit set de abilități de a obține înapoi. Răpitorii vorbea spaniola, asa ca Jackson se îndreaptă spre Mexic. Pe drum, el întâlnește Walton Goggins și Danny Glover, ambii merită mai mult.

Jackson cere ajutor de la personajul lui Glover, care a luptat alături în timpul războiului. Înainte ca acestea să se întâlnească, Jackson primește ajutor din partea unor indieni care au tendința de a rănile și să-l oferă peyote. (Halucinația urmat nu este numai slab executat, ea patuturi din, de toate lucrurile “, un varcolac american la Londra.”) Pentru necazurile lor, indienii toate lichideze mort. De fapt, oricine încearcă să ajute Jackson moare. Că victimele sunt toate minoritățile mi-a facut consideră pe scurt că, probabil, scenaristul Diablo Carlos de los Rios a încercat un fel de declarație despre destin manifest american. Având în vedere cât de ridicol acest film devine, am realizat am fost avertizat de scenariul prea mult credit.

Cel puțin Goggins aduce o, lipicios energie smarmy, amenințând să filmul. Caracterul său este un important politist-out pe care le veți vedea venind cu mult înainte de Big dezvăluie. Dar el face cele mai multe din timpul său de ecran miniscule prin tăierea o cifră elegant de rău, tipul destul de seducatoare ar putea aștepta de la Old Scratch însuși. Prin contrast, Glover este puțin mai mult decât daune colaterale pe ecran. El oferă unele informații cruciale pentru privitorul cu privire la caracterul lui Jackson din Diabloinainte de a cumpara ferma. Scena tensionată Glover cu Goggins, care servește ca ultima aparitie fie actor, este momentul “Diablo” devine iremediabil rău.

“Diablo” merge pentru valoarea șoc cu răsturnări de situație sale, dar joacă mâna mult prea devreme. Cunoștințele noastre de evenimente și de caracter ne forțează la întrebarea de ce oamenii din scenele culminante acționează ca prost cum o fac. Personajul negativ al acestei piese are o reputație care îl precede ca un criminal notoriu, dar ori de câte ori cineva devine o oportunitate de a-l facă în, acestea sunt fie prea frică să-l spulbere sau trage cu precizia unui Sturmabteilung pe Steaua Morții. O femeie nefericită, chiar face cu el înainte de a fi împușcat. “De ce faci asta toate femeile?”, Întreabă ea. Ghici ta va fi la fel de bun ca ei.

Cariera Clint Eastwood este plin de spectacole, unde a fost teamă să se ocupe de naturile mai întunecate ale personajelor sale, și cu slăbiciunile lor. “Diablo” vrea să acopere teren similare, dar oferă Scott Eastwood foarte puțin de substanță pentru a juca. Ca urmare, el este doar o enigma care arunca sau câștigă caracteristici unde convenabil. Filmul impresioneaza pe panza lui goale ceea ce este necesar în acest moment, în timp ce informatii de muzica film Diablo de groază de la un doom care se dovedește a fi profund nesatisfăcătoare și aproape lipsit de sens.