Dezastrul din San Andreas – San Andreas (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: Carlton Cuse, Andre Fabrizio
IMDB Rating: 6,7
Regizor(i): Brad Peyton
Actori: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario

loading...

După ce falia din Dezastrul din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Un film de acţiune îndrăzneţ, „Dezastrul din San Andreas” îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn care mai colaboraseră anterior la aventura de succes „Călătoria 2: Insula Misterioasă”.
Producatorul filmului Warner Bros. Pictures a imbinat cu succes povestea emotionanta a unei familii care se redescopera cu efecte speciale senzationale: „Dezastrul din San Andreas” este un film de vara ideal, aducand in cinematografe o experienta colosala, cu efecte vizuale uluitoare si o reprezentatie de zile mari din partea starului Dwayne Johnson. Suntem incantati de rezultatele inregistrate de film pana acum si speram ca entuziasmul spectatorilor sa fie la fel de mare si in continuare.” Dupa ce falia din San Andreas cedeaza provocand un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine in California, un pilot de elicopter de interventie (Dwayne Johnson) si fosta lui sotie isi unesc fortele pentru a-si salva fiica prinsa printre daramaturi in San Francisco.
Pe langa Dwayne Johnson, din distributia filmului „Dezastrul din San Andreas” mai fac parte: Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi si Paul Giamatti. Actiunea este regizata Brad Peyton si produsa de Beau Flynn, cu un scenariu semnat de Carlton Cuse si o poveste realizata de Andre Fabrizio si Jeremy Passmore. Richard Brener, Samuel J. Brown, Michael Disco, Toby Emmerich, Rob Cowan, Tripp Vinson si Bruce Berman sunt producatori executivi. Echipa de creatie a filmului este alcatuita din directorul de imagine Steve Yedlin, scenograful Barry Chusid, editorul Bob Ducsay, producatorul de efecte speciale Randall Starr, coordonatorul de efecte speciale Colin Strause si compozitorul Andrew Lockington.