Little Accidents – Dezastrul din mină (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Sara Colangelo
IMDB: 6,0
Regia: Sara Colangelo
Actori: Elizabeth Banks, Boyd Holbrook, Jacob Lofland

loading...

O mulțime de lucruri rele se intampla sincer, Dezastrul din mină, greu de lucru folk Rust Belt în “Accidente mici”, o melodramă sensibil și bine înțeles, ci mai degrabă obișnuit care nu s-ar fi părut din locul în circa rețea film de-saptamani 1985. debut Feature pentru scenaristul si regizorul Sara Colangelo, extins de la premiat 2010 scurt ei, arată o preocupare admirabil pentru situația dificilă a lucrătorului american albastru-guler și are o performanță central de remarcabil de nou venit Boyd Holbrook (“The Host”) , dar suferă de complot previzibil și caracterizări superficiale care păstrează filmul Dezastrul din mină de tot transcende evident. Având în vedere dezamăgitoare revine box office pentru starrier, similar sumbră “din cuptor”, cumpărătorii vor fi de inteles sceptici potențialului comercial pic de.
Împușcat în orașul reală de cărbune din Beckley, WV, filmul Colangelo are loc în urma unui accident minier fatal care a lăsat 10 mineri morți și o mulțime de oameni speculează despre cine e de vina pentru tragedia. Singurul supravietuitor al incidentului, Dezastrul din mină, reticent, soft-vorbit Amos Jenkins (Holbrook), se află în centrul anchetei în curs și pe la sfârșitul primirea de atenție nedorite mult. În funcție de ceea ce își amintește și cum el amintește, Amos ar putea deține întreaga viitorul minei – și mijloacele de existență ale celor care lucrează acolo – în mâinile sale.
Dar aceasta fiind un film numit “Accidente mici,” la plural, puteți fi siguri că această comunitate mică Appalachian nu a văzut sfârșitul averea rău încă. Într-adevăr, filmul Colangelo este despre modul accident mina pornește un fel de reacție în lanț care în cele din urmă un impact trei familii foarte diferite – o structură ambițios care se bazează, din păcate, pe atât de multe născociri dramatice tensionate care unele pot începe să se întrebe dacă Colangelo model scenariul ei pe un studiu atent al Paul Haggis “Crash”.