Destinație finală 5 – Final Destination 5 (2011) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): Eric Heisserer, Jeffrey Reddick
IMDB: 5.9
Regia: Steven Quale
Actori: Emma Bell, Arlen Escarpeta, Nicholas D’Agosto


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Destinație finală 5 – Final Destination 5

În Final Destination 5, Moartea este dezlănțuită de premoniția unui om care își salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbușește. Însă acești nefericiți nu ar fi trebuit să scape cu viață ș intră într-o cursă cumplită împotriva timpului, încercând cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morții. Și încă o dată se dovedește că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi păcălită.

Primele 2 parti au fost fantastice. A 3-a trebuia sa concluzioneze ceva sau macar sa termine seria, care devenea si asa plictisitoare prin repetitia ideii centrale, singurele elemente noi fiind doar locul actiunii, decorul si actorii. Tipic american. Ai o idee buna si o exploatezi pana se dilueaza la maxim, oglindind perfect stilul lor de viata. Asa au facut si cu seria Saw, asa vor proceda si cu acest film; deja au inceput “erodarea” cu partea a 4-a. Nu am nimic personal cu filmul in sine dar devine plictisitor, acelasi tip de inceput, acelasi mijloc, acelasi sfarsit: moartea nu iarta pe nimeni. A devenit un film de umplutura in asteptarea blockbuster-elor. Pacat!

“FD5” sau “Cea mai mare dezamagire 2011” ! Cu alte cuvinte, pe cat de mare curiozitatea, pe atat de mare dezamagirea ….Pai in primul rand tot ce mi-a placut cat de cat a fost dezastrul ala cu podul, ca dupa aia a inceput o doza de plictiseala amestecata cu doua -3 morti absolut deloc inventive (cel putin mie asa mi s-a parut), iar scena cu finalul parca e copiata din FD 2000. Cred, totusi, ca s-a vrut sa se ajunga de unde-a inceput totul.


Trailer Destinație finală 5 – Final Destination 5