Desierto (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jonás Cuarón
Actori: Gael García Bernal, Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo
An: 2015
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Desierto

Desierto spune povestea unui bărbat (Gael Garcia Bernal), ce traversează deșertul Sonoran în încercarea de a trece în Statele Unite. Pe drum, partenerii săi de drum dispar unul câte unul.

Mai întâi de toate, dacă ați văzut remorca Desierto, atunci ai văzut destul de mult filmul. Nimic nu se întâmplă de mult o parte din ceea ce vezi în trailer: un nebun psihopat a încercat niște mexicani ilegale care încearcă să treacă granița în SUA și el decide să ia lucrurile în propriile mâini, prin uciderea-le toate cu pușca. Acest lucru se întâmplă destul de mult în primele 15 minute ale filmului, deci nici un spoilere acolo. Ce s-ar putea simți ca oarecum de un spoiler anti-culminantă este că ESTE – Nimic mai mult se întâmplă în film.

În cazul în care vă așteptați un fel de explicație pentru motivația villain de a ucide pe mexicani, nu este nici unul. Dacă credeți că cel puțin există o poveste interesantă în spatele unora dintre ilegali care încearcă să ajungă la sol SUA, nope, îmi pare rău, nu veți obține o poveste interesantă acolo, fie.

In schimb, ceea ce script-ul nu este, în principiu se repetă în sine: o dată pe primul loc schimbul de focuri reușește, suntem plecat cu 5 caractere personajul negativ are încă să-și alunge după. Apoi, câinele personajul negativ are grijă de uciderea unul din 5 stânga (destul de ușor și fără prea multă luptă de colegi mexican săraci, aș putea adăuga), care lasă 4. Unele mai mult de vânătoare merge mai departe, iar tipul patrulea moare, victimă a unui alt foc de armă de nemilosul ucigaș, dar inexplicabile. Și apoi au existat trei …


Trailer Desierto