Desert Heat (1999) Film Online Subtitrat

Titlu original: Inferno
Titlu Romania: Infernul
Regia: John G. Avildsen
Actori: Jean-Claude Van Damme, Pat Morita, Danny Trejo
Anul: 1999
Gen: Romantice, Drama, Actiune
Durata: 95 minute
IMDB: 5.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Acesta este unul dintre cele mai iubite filmele Desert Heat mele Van Damme, deoarece este un film Desert Heat peste tot în jurul distractiv. Destul de neobișnuit, pentru că ceva ce s-ar `t fi ajuns să se aștepte de la Van Damme. Indiferent de momentul în care a ieșit, sau orice altceva. Nu este buget mare, pentru că până în 1999, cariera sa a fost pe un declin de ani de zile deja, după ce a trecut pe un 3-filme-afacere, care l-ar fi plătit 12 milioane $ fiecare. El a fost dependent de cocaină de atunci deja, iar ego-ul său a fost atât de mare, în nori, că el a cerut să fie plătit 20 de milioane de un film, la fel ca Jim Carrey. Ceea ce face cocaină `s pentru tine, ai pierdut abilitatea de a fi realist, tu crezi zeu impedica sau ceva. Doar ceea ce am `s auzit, lol. Pare a fi foarte adevărat.

Deșert de căldură a fost primul său film pe care didn`t-l face în cinematografe germane. Prea rău ca `, deoarece este un film foarte distractiv, care merita mai bine. Doar opinia mea, dar eu știu I`m singur în asta. Van Damme joacă Eddie Lomax, un veteran de război, care vrea să se încheie cu luptele lui life.He cu ceea ce a făcut în armată, și nu vede nici un sens în mișcare pe viață. Dar, înainte de a putea pune capăt, el vrea aprobarea vechiul său prieten, Johnny Six bombeuri (Danny Trejo), care locuiește undeva în deșertul Mojave. El a adus o bicicleta ca un cadou de rămas bun, un frumos indian de motociclete.

loading...

Înainte de a ajunge pe Johnny, el se oprește în Desert Heat, să se așeze, bea niște whisky și să vorbesc cu Johnny, care într-adevăr acolo `t (care se face evident mai târziu). El explică situația lui și că el are nevoie de bine sa, să “ia călătoria”. Dar apoi, conversația lui este întreruptă de niște huligani care sosesc. în curând își dau seama că el este o pradă ușoară, deoarece el este total beat și incapabil de a lupta ei off. El este bătut, iar unul dintre baieti devine ordonat pentru a trage him.He pretinde că l-au făcut (el pur și simplu ca la rece `t cu sânge ca și restul bandei) .Acestea să ia bicicleta și alunge.

Puțin Puțin mai târziu in filme online Desert Heat, el devine preluat de către Johnny Six bombeuri. Cum a l-a găsit într-adevăr a explicat `t, dar el este un indian, așa că s-ar fi avut o viziune sau ceva. Această primă scenă în deșert ma impresionat cu adevărat, când l-am văzut pentru prima dată, și încă mare `s. It`s filmat destul de bine, iar Van Damme jumătate rău `t acționează în disperarea lui. Cel puțin am fost atins de ea, poate pentru că am fost într-o stare mentală proastă eu în acel moment. A fost foarte ușor să se refere. Dar oricum Desert Heat.