PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Descendenţii – The Descendants (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Alexander Payne
Actori: George Clooney, Beau Bridges, Michael Ontkean, Matt Corboy, Shailene Woodley
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama
Durata: 115 minute
IMDB: 7.3/10 din 199186 voturi

Semnat de Alexander Payne, creatorul filmului The Descendants laureat cu Oscar, IN VINO VERITAS, DESCENDENŢII e plasat în Hawai şi urmăreşte călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate la răscruce. Matt King (George Clooney), soţ şi tată a două fete, trebuie să-şi reexamineze trecutul şi să-şi croiască un drum spre viitor din The Descendants, când soţia lui are un accident cu o barcă în Waikiki. Încearcă cu neîndemânare să-şi îndrepte relaţia cu fiicele sale – Scottie, fetiţa precoce de 10 ani (Amara Miller) şi rebela Alexandra (Shailene Woodley) de 17 ani – în timp ce se luptă cu o decizie de a vinde pământul familiei. Moştenit de la un neam havaian regal şi de la misionari, Regii deţin câteva dintre ultimele parcele virgine de plaje tropicale de pe insule.

loading...

Când Alexandra aruncă bomba că mama ei era în miezul unei aventuri amoroase când a avut accidentul, Matt trebuie să-şi revizuiască viaţa, ca să nu mai spunem moştenirea, într-o săptămână de decizii monumentale. Cu fetele sale după el, porneşte într-o căutare la întâmplare a amantului soţiei sale. Pe parcurs, în timpul unor întâlniri haioase, problematice şi transcendente, îşi dă seama că e, în sfârşit, pe cale de a-şi reface viaţa şi familia. Starea de Hawaii este un co-star. Am fost acolo de multe ori, care mi-a califică doar ca turist, dar la mai mult de 20 de festivaluri de film The Descendants, m-am întâlnit atât de mulți oameni și sa dus la atât de multe locuri pe care am început să înțeleg modul în care oamenii săi să se simtă o dragoste și protectivitate pentru țara, și cât de serios iau tradițiile sale. O mare parte din povestea de aici este despre cum Matt regele (Clooney), un descendent al unuia dintre primele familii de teren care deține alb din Hawaii, trebuie să decidă dacă să deschidă o tractului mare de păduri virgine pe Kauai la turistic și dezvoltarea condo. În același timp, el se confruntă cu o criză personală.

Filmul The Descendants se deschide cu soția sa, fior iubitoare Elizabeth (Patricia Hastie) într-un accident cu barca pe plaja Waikiki. Matt a fost implicat în gestionarea terenurilor; el deține ponderea de control de bunuri familiei sale extinse de. Elizabeth a condus propria familie, creșterea fiicele lor: adolescent Alexandra (Shailene Woodley) și Scottie mai tineri (Amara Miller). Acum Elizabeth este în comă, și de viață o va instruiește Matt pentru a elimina de susținere a vieții. Alexandra se întoarce acasă de la școală internat, și Matt devine un singur părinte în timp ce, de asemenea, se ocupă cu dorința urgentă a familiei regelui pentru a închide afacerea terenurilor multe milioane de dolari in The Descendants.

Acest lucru este o afacere mare, emoțional și financiar. Doar pentru că avocații poarte tricouri cu mânecă scurtă Reyn Spooner nu le face usor de invins. Viața lui Matt este complicată atunci când descoperă o sursă neașteptată de la care soția sa a fost o aventură. Și fiicele sale nu vreau ca el să-și vândă pământul, în cazul în care acestea trebuie să fi rătăcit adesea ca si copii. Leading împinge pentru familia King este Cousin Hugh (Beau Bridges). Hugh, care este la fel de amabil ca Poduri poate fi, nu vrea să asculte orice prostii Iu-hu despre care nu vinde. Povestea The Descendants se bazeaza pe un roman de Kaui Hart Hemmings, fiica unui surfer celebru și politician. Citirea bio ei, bănuiesc că trebuie să existe o mulțime de ei în Alexandra și Scottie. Matt Regele însuși crede că va vinde probabil, dar acum totul este în răsturnare din The Descendants. Un curent subteran, care Payne ține înțelepciune subtil, este că, probabil, Matt pierdut contactul cu soția și fiicele sale dupa ce a pierdut primul legătură său special în țara.