Derailed (2002) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Călătorie periculoasă
Regia: Bob Misiorowski
Actori: Jean-Claude Van Damme, Tomas Arana, Laura Harring
Anul: 2002
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 3.9

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Filme precum Jean-Claude Van Damme “Derailed – Călătorie periculoasă” într-adevăr mă face să-și reconsidere tot acest lucru recenzie film. De asemenea, realizatori de film, cum ar fi regizorul Bob Misiorowski si scenaristii Jace Anderson și Adam Gierasch (și eu folosesc termenul de “realizatorii” vag atunci cand descriu aceste baieti) într-adevăr mă face să pună la îndoială validitatea ca film o formă de artă viabilă. Din fericire, există filme ca filmul Derailed – Călătorie periculoasă lui Steven Soderbergh “Solaris” și Peter Jackson “Cele doua turnuri” pentru a-mi aminti că da, realizarea de filme este o formă de artă, iar pentru fiecare crema care se ridica la partea de sus, sunt alimentatoare de jos, cum ar fi Misiorowski și compania răzuire pentru biți. neconsumat

“Derailed – Călătorie periculoasă” este al doilea film direct-to-video pe care l-am văzut în această săptămână să stea o stea de acțiune în curs de îmbătrânire, cu cealaltă fiind “strainul”, cu Steven Seagal. Din nou Seagal, în ciuda numeroaselor sale defecte, încă reușește să facă o mai bună decât de la Bruxelles mușchilor, Jean-Claude Van Damme (care o voi numi acum JCVD ​​din acest moment, pur și simplu pentru că sunt bolnav și obosit de a scrie numele său lung ). Evident că a spune că filmul DTV Seagal este mai bună decât cea a lui JCVD ​​este în curs de relativă. La fel ca Seagal, JCVD ​​a reușit să reînvie ceea ce puțin statutul de star el încă a lăsat prin tragere filmele Derailed – Călătorie periculoasă sale de peste mări și aproape exclusiv pentru piețele de peste mări. Cred că publicul o acțiune internațională încă nu și-a dat seama că încă Segal și JCVD ​​nu sunt în valoare de prețul de admitere, cu atât mai puțin de închiriere. (Această onoare aparține sadomasochists ca mine, care sunt necesare pentru a viziona aceste lucruri.)

loading...

În filmul de acțiune cu buget redus “Derailed – Călătorie periculoasă”, JCVD ​​joacă Jacques, un fel de bodyguard independent care angajeaza la membrii ai NATO (cred). Jacques este angajat pentru a escorta frumoasă, dar imprevizibilă Galina (Laura Elena Harring) de la punctul A la punctul B, iar singura cale de ieșire din A este cu trenul. Se pare ca Mason Cole (Tomas Arana), un criminal internațional, știe acest lucru și-a înființat o highjacking a trenului. Pentru a face lucrurile mai rău caz, Jacques soția doctor Spunky Madeline (Susan Gibney) a decis că ar fi foarte distractiv pentru a aduce copii și o cutie de tort pentru a surprinde bărbățel în timp ce lucrează. Da, acest lucru este o poftă de mâncare complot credibil in filme online Derailed – Călătorie periculoasă.