Departe departe – Far And Away (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Ron Howard
Actori: Jared Harris, Nicole Kidman, Colm Meaney, Tom Cruise, Wayne Grace
Anul: 1992
Gen: Aventura, Drama, Romantice
Durata: 140 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Departe departe – Far And Away

Tom Cruise si Nicole Kidman joacã în aceastã aventurã romanticã apreciatã de critici si regizatã de Ron Howard.

Aceastã poveste palpitantã îsi are începuturile pe coasta vesticã a Irlandei, în anul 1892. Joseph Donelly (Cruise), un arendas sãrac, este hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America. In cãutarea unui pãmânt al lui. Ajunsi la Boston, cei doi gãsesc un loc în care sã se stabileascã împreunã, câstigând bani din meciuri de box, fãrã mãnusi.

Triumful lui Joseph este de scurtã duratã, iar el si Shannon se trezesc aruncati în stradã, în gerul nãpraznic al iernii. Joseph se angajeazã ca muncitor la calea feratã, dar nu-si abandoneazã visul de a avea într-o zi bucata lui de pãmânt. Pregãtindu-se sã-si revendice dreptul în noua tarã. Joseph o reîntâlneste pe Shannon nefericitã, dupã ce a reluat relatia cu fostul ei logodnic.

În febra pãmântului din Oklahoma, cei doi reusesc sã-si împlineascã visul de a trãi împreunã pe pãmântul lor, în aceastã aventurã colosalã pe care WNCN Radios o numeste “cel mai bun film al lui Ron Howard – o epopee magnificã!”


Trailer Departe departe – Far And Away