Demonul – Incarnate (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Brad Peyton
Actori: Carice van Houten, Aaron Eckhart, David Mazouz
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Demonul – Incarnate

Deși a rămas țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident îngrozitor. Dr. Seth Ember este un Încarnat înzestrat cu abilitatea excepțională și extrem de rară de a pătrunde în mintea celui posedat. Pentru a-i exorciza demonii din interior spre exterior. Când Vaticanul îi solicită ajutorul pentru a-l exorciza pe un băiețel chinuit de duhuri malefice. Ember descoperă cu stupoare că în interiorul băiețelului se află același spirit malefic. Care s-a făcut vinovat cu ani în urmă de moartea soției și fiului său. Acum că viața copilului se află în mâinile lui, Ember încearcă cu disperare să distrugă demonul înainte de a-l omorî pe băiat și a-și dezlănțui teroarea în lume.

Ember, care prezintă toate „simptomele” unui adevărat paria, propune o metodă neortodoxă de „expulzare” a demonului. Asistat de tehnicieni și conectat la niște aparate speciale care îl mențin în viață. Specialistul intră în mintea celui posedat și încearcă să-l extragă din lumea imaginară în care îl ține captiv spiritul malefic. Acesta se încarnează dintr-un corp în altul, iar riscurile sunt uriașe pentru toți: copilul poate muri când demonul îi părăsește corpul, iar specialistul însuși ar putea deveni noua sa gazdă. Iată elementele care poziționează această poveste horror supranaturală la graniţa dintre mai multe subiecte actuale: tehnologia revoluționară, la limita SF, utilizată astăzi în știință, lumea spiritelor, familia dezbinată.

La rândul său, cel mai tânăr actor din film, copilul protagonist David Mazouz alias Cameron, și-a impresionat colegii printr-o abilitate remarcabilă de interpretare, dovedindu-se un actor înnăscut, în ciuda ritmului alert al producției, filmările realizându-se în numai 23 de zile.


Trailer Demonul – Incarnate