Demon Baby – Wandering Rose (2014) film online subtitrat

Regia: Corrie Greenop
Actori: Bhasker Patel, Cameron Jack, Carina Birrell, David Wayman, Anya Nixon
Anul: 2014
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 70 minute
IMDB: 3.3/10 din 175 voturi

loading...

Rose și Theo ia vilegiaturist lor la cele de la distanță Scottish Highlands pentru un weekend getaway idealist, dar planurile lor deraieze atunci când Rose atrage atenția unui apariție fantomatic. Izolarea, comportament ciudat bruscă Rose, și sosirea unui vizitator neașteptat descoperi planurile cuplu pentru dragoste. Week-end devine în curând o luptă nu numai pentru foarte relatia lor, dar pentru viața lor, precum și în trecut le bântuie in Demon Baby.

Scenarist si regizor Coz Greenop demonstrează un ochi pentru cinematografie în debutul, ca fotografii aeriene asupra Scottish Highlands uimitoare sunt uluitoare in Demon Baby. Aceste fotografii nu contribuie doar un sentiment de frumusete artistic, dar transmite cât de retras Theo și Rose deveni prin alegerea acest domeniu pentru a configura tabara. Nu este un suflet în orice direcție pentru mila, ar trebui să se găsesc în nevoie de ajutor. Ei bine, cu excepția pentru sosirea misterios al ofițer de serviciu în afara Thwaites în miez de noapte. Oh, și că apariția plictisitor care a crescut doar anunțuri.

Din debutul Demon Baby, Rose este pe muchie și neliniștit. Theo, demonstrând aproape mereu răbdarea cu iubita sa din ce în ce mai greu, este forța motrice din spatele această călătorie. Această relație este tensionată, și Theo pare a fi cea a pune în efortul de a elimina pană misterios dintre perechea. De fapt, Rose apare ca off-punerea; atât în ​​unreceptiveness ei la încercările amoroase lui Theo la repararea și în alegerea ei de a rămâne buze strâns pe cifra fantomatic care se ascund in jurul rulota.