Demolition (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jean-Marc Vallée
Actori: Naomi Watts, Jake Gyllenhaal, Chris Cooper, Heather Lind
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Demolition (2015)


Sinopsis film Demolition (2015)

Davis Mitchell, un expert in finante din New York este nevoit sa accepte moartea subita a sotiei sale Julia. Care si-a gasit sfarsitul calcata de o masina, in prezenta sa. Insa lui Davis ii este imposibil sa traiasca acest doliu intr-o maniera traditionala. Dupa ce leaga o prietenie ciudata cu Karen, angajata in cadrul unei companii de distributie. Davis ajunge la concluzia ca trebuie sa demoleze totul in jurul sau pentru a se putea reconstrui mai bine. Legatura unica cu fiul lui Karen il va ajuta in acest sens. Pana unde este dispus sa mearga?


Recenzie film online Demolition (2015)

Într-un fel, în mijlocul acestui neregulat roller-coaster de comportament. Gyllenhaal motive Davis psihicul salbatic destrămare, găsind umor și inima într-un om care a admis faptul că a petrecut ultimii 10 până la 12 ani. Incapabil de sentiment. Având în vedere cât de departe actorul dedicat va merge să se transforme într-o persoană nouă, faimoasa mărirea de volum în sus (ca în “Jarhead” și “Southpaw”). Sau de slăbire în jos (a la “Nightcrawler”), deoarece rolul impune, este de două ori mai impresionant să-l vezi construi un personaj. Fără carja de o reinventare fizică totală – care este de a spune, că el poate apărea ca fanii Jake Gyllenhaal știu și dragoste, și totuși încă dispar complet în spatele propriei sale fațadă.

Actorul dezvaluie o deadness aproape sociopat Davis în intindere timpurie, o aproape de Patrick Bateman nivel lipsa de empatie. Atunci când se confruntă cu durerea reală a celor din jurul lui (care se întâmplă să fie în cazul în care script-ul quippy Sipe funcționează cel mai bine, aterizare râde momente aparent nepotrivite), deși caracterul se deschide treptat în compania Karen și Chris. În cazul în care Davis “lucru”, potrivit celor din jurul lui, este o constrângere nefiltrat și în mod frecvent nedelicat să vorbească adevărul. Atunci Morenos servi ca oglinzile care-i amintesc de cine este el cu adevărat este, și Watts este minunat într-o parte de susținere rară care îi permite să reflecte sufletul ei co-star. Fără a fi nevoie să folosească sexul în acest proces.