Defecte – Faults (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Crima, Drama
Producator(i): Riley Stearns
IMDB: 6,6
Regia: Riley Stearns
Actori: Mary Elizabeth Winstead, Lance Reddick, Jon Gries

loading...

Cheia pentru a se bucură de “Defecte” este să se uite la ea ca o bucată starea de spirit. “Defecte” nu este doar un studiu de personaj despre Ansel (personaj actor Leland Orser), un disperat de auto-ajutor guru. Și nu este vorba doar un negru-comedie / thriller despre ceea ce sa întâmplat cu Claire (Mary Elizabeth Winstead, care a produs, de asemenea, film), un tânăr victimă cult, după ce sa alăturat Defecte, o organizație religioasă secretă.

“Defecte” este un film bogat cu textură, care se referă la spațiul ciudat dintre gândire stii ce faci, și de fapt, știind ceea ce faci. Tu ma uit la ea, și Marvel că un film care pare să fie despre încercările perseverent lui Ansel la re-integrarea Claire înapoi în societate este mai puțin despre povestea, si mai multe despre ton. “Defecte” este un mister care nu se oprește fie misterios după ce se angajează să final de schematice. Chiar și atunci, vraja pe care scriitorul / regizorul Riley Stearns aruncă nu complet risipi. Filmul Stearns funcționează la fel de bine cum o face pentru că te pune în pantofii personajelor sale, și te face să descoperă în dezorientare lor.

“Defecte” Ansel spune distrat un mic hotel de conferințe camere plin de însoțitorii dezinteresate, o linie de el pare să fi emis un milion de ori înainte, și este încă găsi drumul lui a. Ansel nu e mult de un vorbitor motivațional, dar că linia sună adevărat. “Defecte” este, la urma urmei, un film despre potential: te uiți și să realizeze că povestea acestui om disperat ar putea schimba cu ușurință curs în orice moment. Care este potrivit, deoarece Ansel specializată în “de-programare,” un proces anti-spalare de creier, care ajută cultiști religioase să re-asimila prin contestarea convingerile lor zeloși.