PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Decommissioned (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Timothy Woodward Jr.
Actori: Johnny Messner, Vinnie Jones, Estella Warren
An: 2016
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 3.7


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Decommissioned

Sincer, nu știu de ce mă tortura cu aceste filme Vinnie Jones! Cu toate că este tencuite peste tot capacul din față, el este doar în câteva scene, slavă Domnului. Dar restul distribuției nu este prea mare, fie. Filmul este bazat în jurul unui agent CIA, ex, John Niles (Johnny Messner), care este tras înapoi în lumea întunecată de crimă și violență,. Pentru a salva familia. Cu ajutorul lui Michael Price (Vinnie Jones) și detectivul Tom Weston (Michael Paré). Ei lupta împotriva răului David Marino (Iacov Remar), împotriva tuturor cote. Unele dintre scenele de acțiune au fost jumătate decente. Dar care acționează a fost groaznic și majoritatea personajelor recuperează pe nervi după un timp.

Vă pot spune că regizorul a fost împingerea bugetului redus la maxim, cu exploziile și scenele de acțiune detaliate, dar nu a fost suficient pentru a salva filmul. Tema armata un singur om a fost destul de nerealist, iar eu nu am înțeles de ce Marino nu a angajat doar unul dintre bătăușii lui de a face treaba. Oricum, eu chiar nu am bucura de acest film deloc și am crezut că a fost o pierdere de timp și bani. Îngrozitor!

Round-Up: Acest film teribil a fost regizat de Timothy Woodward Jr., care a luat destul de un proiect mare pentru cineva care sa născut în 1983. Cele mai multe dintre filmele sale au fost cu lista B actori precum Danny Trejo și Luke Goss, astfel încât rezultatul din acest film nu a fost într-adevăr surprinzător. La o vârstă fragedă, este o modalitate buna de a urca pe scara face film, dar el trebuie să ai grijă că el nu bloca în a face filme în acest gen.


Trailer Decommissioned