Decoding Annie Parker (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Adam Bernstein, Steven Bernstein
IMDB: 6.3
Regia: Steven Bernstein
Actori: Aaron Paul, Samantha Morton, Maggie Grace, Corey Stoll, Kate Micucci, Alice Eve, Ben McKenzie

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Dar în viața și poate chiar mai mult în special în artă, nu există nici o garanție. Și în ciuda o poveste potențial de inspirație și eforturile sincere de la o prima rata de turnat Samantha Morton și Helen Hunt sunt principiile, cu place de Marley Shelton, Rashida Jones, Bradley Whitford, Aaron Paul, Alice Eva, Corey Stoll, Richard Schiff, și altele, oferind suport-“Decoding Annie Parker” nu este un filme online Decoding Annie Parker in care aceasta critic poate da o revizuire favorabil. M-aș simți mai mult ca un toc cu privire la aceasta în cazul în care filmul nu m iritat de fapt în măsura în care a făcut-o.

loading...

Factorul de iritare a venit de la reprezentările perioada de slapdash, utilizarea leneș de semnificanți simpli pentru a se intra în grațiile cu publicul (Îmi place Testoasele fel de mult ca cel de langa, dar shoehorning un imn romantic-simt bine ca “I-ar fi mai degrabă cu Me “în această dramă special, nu este o utilizare constructivă a forței), valoarea-producție poveste indiferentă-to-rea perioadă se întinde din anii ’70 la anii ’90, și caracterul muzician Aaron Paul are o perucă proastă diferit pentru rock psihedelic , glam rock și punk rock și dinamica de caractere vopsea-cu-numere. Morton Annie Parker fiind spiritul liber al cărui luptă cu boala inspira ei de a întreprinde cercetări sofisticate și Helen Hunt Dr. Mary Claire regele fiind cercetătorul pasiune all-business, pentru care o viață personală, nu este chiar o opțiune in Decoding Annie Parker.

Filmul Decoding Annie Parker o taiere între respective lor de viață curselor feroviare cu prea mult sens special de urgență, cu excepția câtorva scene paralele oportuniste și ineficiente, cum ar fi respective sărbătorile de Crăciun în cazul în care aceeași muzică de vacanță este joaca la radio în casa atât Parker (în Canada) și regelui birou (in Berkeley, California). Titlul se referă la codul genetic, precum și descoperirea genei BRCA1, iar defectul în ea care declanseaza cancerul, este descoperirea final al filmului Decoding Annie Parker. Dar evenimentul a titlului nu se întâmplă niciodată în film Decoding Annie Parker, cel puțin nu la propriu ca promisiunile titlu. cazul lui Parker nu dă regele ei “evrika” moment, și Parker și regele nici măcar nu îndeplinesc până după descoperirea este făcută și a anunțat. În momentul în care privitorul își dă seama acest lucru este modul în care se merge în jos, este posibil ca un sentiment de dezamăgire cinematice a stabilit deja în. Punctul principal al filmului de valoare este în performanța lui Morton. Actrita tot mai îndrăzneț este unsparing în ilustrând suferințele care sunt atât de imposibil de disociat de succes (sau chiar, așa cum se întâmplă, lipsit de succes) tratamentul cancerului. Astfel de reprezentări merită a fi fost făcute în serviciul unei imagini mai puternic.